Catalunya Diari

Cinema familiar amb la pel·lícula «Cavernícola» i excursió a Mas de Melons aquest dissabte a les Borges

Els més petits i les seves famílies que escullin l’opció del cinema gaudiran d’una projecció amb entrades al preu de quatre euros i servei de crispetes

Imatge d’una sortida recent del Centre Excursionista Borges-Garrigues
Imatge d’una sortida recent del Centre Excursionista Borges-Garrigues | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat una nova sessió de cinema familiar en català per aquest dissabte, 17 de març, al Pavelló de l’Oli, a les 18 hores, amb la pel·lícula «Cavernícola». Prèviament, a partir de les 16.00 hores, el Centre Excursionista Borges-Garrigues ha organitzat una excursió a la reserva natural de Mas de Melons, ubicada entre Aspa i el Cogul. Els més petits i les seves famílies que escullin l’opció del cinema gaudiran d’una projecció d’una hora i 28 minuts de durada, amb entrades al preu de quatre euros i servei de crispetes, que compta amb les veus d’Hugo Silva, Chenoa, i Mario Vaquerizo, entre altres.

Així, aquesta pel·lícula d’animació explica com els cavernícoles acaben d’inventar accidentalment el futbol. Serà el partit més èpic de la història, ja que està en joc la supervivència de la tribu de Dug i la seva mascota, que hauran d’evitar amb gràcia i astúcia múltiples perills i derrotar el malvat Lord Nooth per no perdre la seva llar. D’altra banda, el mateix dissabte a la tarda, també hi ha l’opció de participar en la sortida en cotxe des de la Placeta del Terrall, a Mas de Melons. L’excursió tindrà un nivell de dificultat considerat fàcil, de 7 quilòmetres que els organitzadors preveuen que es puguin realitzar entre les 16.00 i les 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari