Catalunya Diari

Una cinquantena de joves de les Garrigues elaboren roses de Sant Jordi solidàries

Els ajuntaments han recollit el material facilitat pel Consell Comarcal i l'han repartit a les persones que s'han apuntat

Imatge d'algunes de les roses solidàries de les Garrigues
Una cinquantena de joves de les Garrigues elaboren roses de Sant Jordi solidàries | LleidaDiari.cat

Una cinquantena de joves de diferents localitats de les Garrigues han participat en l'acció solidària per elaborar roses de Sant Jordi, organitzada per l'Oficina Jove de les Garrigues, a través del Consell Comarcal.

Els diners que es recaptin amb la venda de les roses es destinaran a una entitat social de la comarca. L'objectiu d'aquesta acció és seguir treballant amb les persones joves creant projectes nous i solidaris en aquests moments d'alarma sanitària provocada per la Covid-19.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Material facilitat pel Consell Comarcal

Els i les joves que han volgut elaborar roses, s'han inscrit en el formulari creat per l'Oficina Jove. Un cop recollits tots els formularis, els ajuntaments han recollit el material facilitat pel Consell Comarcal i l'han repartit a les persones que s'han apuntat. Un cop fetes les roses, els mateixos ajuntaments seran els encarregats de recollir-les i portar-les al punt de venda establert anteriorment del seu municipi per poder-les vendre.

L'Associació Alba de Tàrrega elabora roses de galeta per a repartir entre els sanitaris

L'obrador de galetes El Rosal de l'Associació Alba de Tàrrega ha impulsat la campanya #rosesxabraçades per tal que les persones que treballen «a primera línia contra el coronavirus» no es quedin sense rosa aquest Sant Jordi i, a la vegada, per poder donar sortida a les 2.500 roses de galeta i xocolata que l'obrador té en estoc.

La campanya s'ha posat en marxa aquest dilluns a través d'Internet i tothom que ho vulgui hi podrà col·laborar comprant les roses que després l'entitat distribuirà i repartirà en centres sanitaris, residències de gent gran o altres entitats. El Rosal esperava vendre 15.000 roses de galeta aquest Sant Jordi però la crisi sanitària del coronavirus ha provocat la caiguda en picat de les comandes.


Comentaris

envia el comentari