Catalunya Diari

La cinquena Fira de l'Albi arriba carregada de productes agraris i artesans

Se celebrarà el 24 de març i comptarà, entre altres, amb una concentració de motos Vespa i els Tres Tombs, amb la presència de més de 50 cavalls

Presentació Fira de l'Albi
Presentació Fira de l'Albi | LleidaDiari.cat

El vicepresident cinquè de la Diputació de Lleida, Enric Mir, ha participat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de la 5a de la Fira de productes artesans i maquinària agrícola de l'Albi, que se celebrarà el dia 24 de març. La presentació ha comptat amb la participació de l'alcaldessa de l'Albi, Anna Feliu, i del regidor, Jordi Bernat.

La fira s'iniciarà a les 9.00 hores del matí amb un esmorzar popular que se celebrarà al mateix recinte firal, seguit d'una tirada de bitlles i l'inici dels Tres Tombs, en el qual participaran més d'una cinquantena de cavalls. També hi haurà la possibilitat de fer visites pels camps d'ametllers florits, prèvia consulta amb el mateix Ajuntament de l'Albi o Turisme de les Garrigues, i un dinar popular amb productes típics, amb la cassola de tros com a producte estrella.

  

Dotze fotografies en format gran de diferents indrets de la població 

La gran novetat d'enguany serà una exposició de dotze fotografies en format gran de diferents indrets de la població fetes a principis del segle XX i que s'ubicaran en el mateix lloc des d'on van ser fetes, de manera que es puguin veure els canvis que ha sofert, amb el pas dels anys, aquell lloc, sigui un carrer, una plaça o una font, segons ha assenyalat l'alcaldessa de l'Albi.

Enric Mir ha destacat durant la seva intervenció que l'Albi demostra amb aquesta fira el potencial del territori, a través del paisatge i la naturalesa, de l'oferta gastronòmica, dels productes de proximitat i del patrimoni. A més, ha subratllat el valor de l'exposició fotogràfica perquè parla de la importància dels espais públics que hi havia en aquella època i mostra el patrimoni arquitectònic del moment.

L'organització espera la presència d'una cinquantena d'expositors

L'organització espera la presència d'una cinquantena d'expositors, sigui artesans sigui gastronòmics, del mateix municipi i de fora, així com l'exposició de maquinària agrícola per part d'un empresari local. Com ja ha passat en anteriors edicions, hi haurà una concentració d'una cinquantena de motos Vespa, organitzada pel Moto Club Lleida i el Moto Club Reus, amb el suport del Moto Club l'Albi que, a més farà una exposició de motos, entre les quals se'n podrà veure alguna de les que havia pilotat el cerverí Marc Màrquez.


Comentaris

envia el comentari