Catalunya Diari

El Circ Picat d'Alpicat arriba aquest cap de setmana amb més espectacles i activitats que mai

Se celebrarà del 29 de juny a l'1 de juliol

Imatge del cartell

A Alpicat ja ho tenen tot preparat per acollir la cinquena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu, que se celebrarà del 29 de juny a l'1 de juliol. Aquesta cinquena edició arriba amb ganes i es presenta més atractiva que mai!. Segons els organitzadors, es tracta de la més ambiciosa de les celebrades fins ara d'un certamen que ja és tot un referent. Així, el Circ Picat ve marcat pel creixement en tots els sentits: en el nombre de dies del festival, que passa de dos a tres; en el de companyies, amb una vintena davant les dotze de l'edició anterior; i en el d'espais escènics, que passen de sis a deu. Un creixement que ha situat el pressupost al voltant dels 50.000 euros i que confien veure compensat amb la xifra d'espectadors, que l'any passat es va situar en uns 15.000 visitants.

Un cartell amb els millors

Els espectadors podran gaudir d'actuacions més experimentals, com les de l'Escola de Dansa d'Alpicat o de l'Escola de Circ INEF, però també de companyies professionals tant catalanes com internacionals entre les que hi figuren Moventmentiks, amb l'espectacle «Jaque mate», Jam («Hats»), Marcel Gros («Minuts»), El pájaro carpintero («Sonarium»), L'home dibuixat («Screen Man»), Máximo óptimo («Mínimo pésimo»), Peus de porc («Circuml·loqui»), ShaktiOlaizola («Baldin bada»), Ytuquepintas («Somnis de sorra»), La Tal («Indredible Box»), Sac Espectacles («Danscirkant»), Nueveuno («Sinergia 3.0»), Centre de Titelles («Hathy»), Atirofijo («A s'ombra») i Tout par terre («Welcome»).

Imatge del Circ Picat de l'any passat
Imatge del Circ Picat de l'any passat | Ajuntament d'Alpicat

 

Però per si us semblava poc, això no és tot, ja que també hi haurà el concert itinerant de Sonsonite, diferents actuacions de DJ's (al matí dins el Vermut Cirqué i a la nit amb Ponent Roots), els tallers de Xanques del Harri i un concert de Thinki'n Wild. Pel que fa als espais, seran deu en total, un dels quals serà el clàssic de La Unió i la resta seran nous, algun d'ells itinerant. La resta seran l'Escenari Gran, l'espai gastronòmic La Taverna, el Molí, Graó, Fira d'artesania, plaça Maria Rúbies, Pista i l'anomenat Petits, per a menors de cinc anys. Quant a la venda d'entrades dels espectacles de pagament, es podran adquirir a l'Ajuntament d'Alpicat durant els dies 25, 26, 27 i 28 de juny, de 9.00 a 14.00 hores, a l'oficina d'atenció al públic, al punt d'informació del festival (ubicat a la Fira d'artesania) i a la Sala La Unió. Podeu consultar tots els detalls del festival a: https://www.circpicat.cat/


Comentaris

envia el comentari