Catalunya Diari

Circ Picat enceta la seva 7a edició, marcada per les mesures de seguretat

La venda d’entrades va a molt bon ritme –ja se n’han venut un miler–per a un festival que oferirà durant quatre dies les creacions d’una dotzena de companyies catalanes

Imatge de la companyia Puppae
Circ Picat enceta dijous al vespre la seva 7a edició, marcada per les mesures de seguretat | LleidaDiari.cat

Tot està a punt per a l'inici, aquest dijous al vespre, de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu d'Alpicat. Serà la 7a edició d'aquest certamen organitzat per l'Ajuntament, que ja és tot un referent i que enguany arriba marcat per les mesures de seguretat.

Júlia Farrero, amb l'espectacle 'Teia', serà l'encarregada d'obrir el festival a partir de les 22.30 hores. Pel davant, els aficionats al món del circ tindran tres dies més, fins diumenge 13, per gaudir d'una dotzena de formacions, totes elles catalanes, en els tres espais habilitats, tots ells al Parc del Graó. Tots els espectacles programats se celebraran sota rigoroses mesures de seguretat i higiene, amb uns protocols que ja es van aplicar durant la Festa Major d'Alpicat d'aquest mes d'agost. Així, s'ha hagut de fer reserva/compra prèvia online d'entrades per als espectacles, hi haurà aforaments reduïts i els espais comptaran amb un punt d'accés amb gel hidroalcohòlic.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Serà obligat dur mascareta i caldrà garantir la distància social

Serà obligat dur mascareta i caldrà garantir la distància social, amb les sortides i entrades esglaonades. Hi haurà, a més, neteja i desinfecció prèvia i posterior dels espais utilitzats pel públic i pels artistes. Pel que fa a la venda d'entrades, està anant a molt bon ritme i ja se n'han venut un miler, superant totes les previsions de l'organització, a càrrec de l'Ajuntament d'Alpicat. Així, les localitats per als espectacles de tarda estan pràcticament totes exhaurides, de manera que només queden algunes entrades per als de matí de divendres i de dissabte, i algunes més per als de nit. Totes les entrades tenen un cost de 2€ i es poden adquirir online al web: www.alpicat.cat/entrades.

Quant a la programació, s'ha guanyat un dia per espaiar més els espectacles. Així, cada dia (tret del dijous, en què només n'hi haurà un de nit), hi haurà un espectacle a les 12 del matí, mentre que a les tardes l'activitat començarà a partir de les 19.30 i inclourà quatre representacions el divendres, tres el dissabte i dos el diumenge. També es podrà passar una estona o fins i tot sopar a la Terrassa de la taberna de Circ Picat, ubicada al mateix Parc del Graó.

Diferents creacions es podran veure a Circ Picat

Al marge de l'esmentat espectacle inaugural, les diferents creacions que es podran veure a Circ Picat seran: divendres, 'El senyor de les baldufes', amb Penélope&Aquiles; 'Posse' i 'Sabor', amb Sound de Secà, que farà doblet; 'Antipasti', amb El que ma queda; i 'Otto', amb Puppae Company; dissabte, 'Remember Show', amb Teatre Mòbil+Marcel Gros; 'Contigo me voy', amb My Santa Company; 'Absurd', amb Circ Vermut; i novament 'Otto', amb Puppae Company; i diumenge, 'Total Glamour', amb The Sullivan's; 'El rey de la acrobacia', amb Guga&Silvia; i 'Ye Orbayu', amb la Companyia Vaques.
Podeu consultar tots els detalls de la programació en aquest enllaç: http://www.alpicat.cat/fitxers/llibret/view.


Comentaris

envia el comentari