Catalunya Diari

Les colònies gratuïtes d’estiu de l’AECC a Salardú celebren els 20 anys

L'objectiu d'aquestes colònies és millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer

Imatge de les colònies del 2018
Imatge de les colònies del 2018 | LleidaDiari.cat

L'AECC - Catalunya Contra el Càncer de Lleida i la Junta Local de la Val d'Aran organitza la 20a edició de les Colònies d'estiu per a nens, d'entre set i quinze anys, que pateixen o han patit una malaltia oncològica. Les colònies es realitzen a l'Alberg Era Garona de Salardú (la Val d'Aran) del 14 al 21 de juliol.

Un any més, les colònies esgoten totes les places ofertes amb 101 nens i adolescents de tota Espanya. L'objectiu d'aquestes colònies és millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer, afavorir l'expressió emocional i l'ajuda entre iguals, millorar la seva autoestima, contribuir en la seva adquisició d'autoestima i independència, aprendre a viure les diferencies com una cosa única i enriquidora, i promoure hàbits de vida saludable.

Enguany hi haurà un camp de treball pels més grans

Pel que fa a les novetats, enguany hi haurà un camp de treball pels més grans, un taller de teràpia amb gossos, un taller de petits científics i una actuació de final de colònies amb l'himne de l'AECC, 'Dono la cara per tu', entre moltes altres activitats. A més, s'incorporen tres metges adjunts a l'equip professional format per quatre metges residents, un psicòleg, un director de colònies, una coordinadora, dos infermers, vuit voluntaris i una vintena de monitors.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari