Catalunya Diari

La comarca lleidatana que millorarà el seu transport públic

Reunió amb representants del consell comarcal per tractar sobre el projecte de Rodalies de Lleida

Pla mitjà del secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, amb el president del Consell Comarcal de la Noguera
Territori i els ens locals de la Noguera analitzaran l'adaptació del servei Clic.cat de transport a la demanda | LleidaDiari.cat

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s'ha reunit aquest dilluns amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, i el conseller comarcal de Territori i Mobilitat, Xavier Terré. Durant la trobada, Gavín ha exposat el projecte de Rodalies de Lleida dins l'àmbit comarcal de la Noguera, i també s'ha analitzat el sistema de transport públic actual.

En aquest sentit, ambdues parts s'han emplaçat a estudiar detalladament, a través d'un grup de treball, el servei Clic.cat de transport a la demanda, impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, per adaptar-la a la mobilitat de la Noguera i donar resposta a les necessitats traslladades per l'ens comarcal.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

De quina manera s'aniran implantant al territori

Durant la reunió, Gavín ha detallat quines actuacions hi ha previstes a la comarca referent al projecte de Rodalies de Lleida i de quina manera s'aniran implantant al territori. A la vegada, ha analitzat les actuacions realitzades en els serveis de transport públic i ha compartit les dades de demanda dels diferents serveis com ara de la línia Lleida-la Pobla de Segur gestionada per FGC i que comptarà amb un tercer tren durant aquest any.

La trobada s'emmarca en les reunions de treball que està duent a terme Territori i sostenibilitat amb cadascuna de les comarques del territori de les Rodalies de Lleida per analitzar les accions concretes amb la voluntat d'adaptar les propostes de transport públic a les necessitats dels municipis i de la mobilitat de cada comarca.


Comentaris

envia el comentari