Catalunya Diari

Comença la 22a edició del Romànic Musical a les esglésies de l'Aran

La novetat d'aquesta edició és que la interpretació d'aquets 3 concerts es farà a les esglésies romàniques, i si els temps ho permet, a l'exterior

Arriba la 22a edició del ja consolidat Romànic Musical dintre l'agenda cultural d'aquest estiu de l'Aran. El Departament de Turisme del Conselh Generau d'Aran ha creat un programa d'un total de 3 concerts gratuïts els divendres d'aquest més d'agost, en les que es combinaran diversos estils musical, com són la música clàssica experimental, el jazz i el pop.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
varietat d'instruments i formats 
Comença la 22a edició del Romànic Musical a les esglésies de l'Aran. Imatge del 12 d'agost
Comença la 22a edició del Romànic Musical a les esglésies de l'Aran | LleidaDiari.cat

Concerts a l'exterior

Si la meteorologia de cada dia ho permet, els concerts tindran lloc a l'exterior de les tres esglésies, per tal de garantir la major seguretat del públic per motius de prevenció de la COVID-19. A més a més, també s'ha avançat l'horari dels concerts a les 19.30 hores.
 

El primer espectacle serà aquest divendres, 13 d'agost, a l'església de Sant Blai de Les, on la jove lleidatana Berta Puigdemasa acompanyarà als presents amb la seva apropant els sons dels auditoris pel nostre territori.
 

El jazz serà el protagonista de la segona actuació, que tindrà lloc el divendres 20 d'agost a l'església de Sant Andrèu de Salardú. Aquest grup de 3 artistes fa de cada peça musical una obra única que conquereix als espectadors en un directe amb l'honestedat total del que passa en l'escenari.
 

Tancarà aquest cicle el quartet de pop Piano, a l'església de Sant Fèlix de Vilac, l'últim divendres d'agost, dia 27. Aquest grup de cambra proposa un programa ple de compositors pop del panorama actual portant la música pop al format clàssic de concert per fer a arribar la música de cambra a tots els públics.


Comentaris

envia el comentari