Catalunya Diari

Comença el Casal d'Estiu municipal de la Seu d'Urgell

Està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys d'edat que gaudiran d'aquesta oferta estival de lleure a l'escola Pau Claris de la ciutat

Foto de l'inici del casal d'estiu de la Seu d'Urgell
Comença el Casal d'Estiu municipal de la Seu d'Urgell | LleidaDiari.cat

El Casal d'Estiu municipal de la Seu d'Urgell ha obert les portes aquest dilluns i enguany compta amb 9 torns diferents. Més de 80 nens i nenes gaudiran aquest estiu d'aquesta proposta lúdica i de lleure.

Aquest estiu tots els infants seran uns 'superherois', tot descobrint què els apassiona més i de manera divertida a través de mil i una activitats de lleure, i amb l'ajuda de la 'Superanticovid', una heroïna que ve a lluitar contra el virus i a fer passar molts moments divertits als nens. "Jumangi" és el fil conductor d'enguany amb el qual nens, nenes i joves viuran una gran experiència a través de la natura, del joc i el lleure.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els infants podran gaudir de moltes activitats

Els infants podran gaudir de moltes activitats com piscina, excursions, jocs de cooperació, jocs d'aigua, teatre, caminades, activitats de descoberta de l'entorn, jocs de taula, entre altres propostes lúdiques i de lleure. Aquest casal, organitzat per la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys que gaudiran d'aquesta oferta estival de lleure a l'escola Pau Claris de la ciutat. El casal municipal d'estiu de la Seu d'Urgell està dirigit per una directora de lleure, una responsable de l'activitat, la tasca d'un equip de 8 monitors, 1 monitora en pràctiques i 6 voluntaris. Les famílies poden escollir entre fer un torn setmanal o bé torns quinzenals.


Comentaris

envia el comentari