Catalunya Diari

Comença la campanya publicitària de la Grossa de Sant Jordi

El lema «Compreu vosaltres també la Grossa, no fos cas que els toqui a ells» acompanya l’anunci

 

La Loteria de Catalunya presenta a partir d'aquest dilluns la campanya publicitària de la Grossa de Sant Jordi. L'anunci fa una paròdia a «l'ideal romàntic» i escenifica la «ràbia» que pot arribar a fer una parella enamorada i que a més sigui rica perquè li ha tocat la loteria. Amb el lema «Compreu vosaltres també la Grossa, no fos cas que els toqui a ells», reforça la idea del missatge, destacant el «risc» que hi ha que la Grossa toqui a les persones del voltant. 

El sorteig se celebrarà el pròxim 27 d'abril, coincidint amb el 30è aniversari de la Loteria de Catalunya. S'han posat a la venda 80.000 números a un preu de 5 euros el bitllet. En total hi haurà cinc grans premis. El primer està valorat en 20.000 euros per euro jugat, és a dir, 100.000 euros per cada bitllet de 5. La loteria de la Grossa de Sant Jordi es pot adquirir en qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitza la Loteria de Catalunya, com són quioscos, bars, estancs i llibreries. A més, tal com va passar en la passada edició de la Gossa de Cap d'Any, els usuaris compten amb la possibilitat d'escollir els seus números preferits a qualsevol d'aquests establiments. Per altra banda, també es pot adquirir la loteria a una xarxa de distribució complementària, formada per cadenes de supermercats com Bonpreu, Carrefour, Caprabo, Sorli i El Corte Inglés, i estacions de servei com Repsol, Petrocat i Cepsa, entre d'altres. I, finalment, els usuaris també tindran la possibilitat de comprar els números en línia, a través del web de Loteria de Catalunya.

 

La loteria té una tirada de 12 milions d'euros, 10 milions dels quals es distribuiran en paper i 2 milions en suport visual. Participaran en el sorteig 80.000 números amb un cost de 5 euros per bitllet. En total, hi haurà cinc grans premis: el primer estarà dotat en 3 milions d'euros (100.000 euros per cada bitllet de 5 euros); el segon premi atorgarà una quantitat de 975.000 euros (32.500 euros per bitllet de 5 euros); el tercer repartirà un total de 450.000 euros (15.000 euros per bitllet de 5 euros); el quart representarà una quantitat de 150.000 euros (5.000 euros per bitllet de 5 euros); i el cinquè, equivaldrà a una quantitat de 75.000 euros en joc (2.500 euros per bitllet de 5 euros). El bitllet de la Grossa és un col·leccionable de quatre bitllets amb imatges que inclouen roses, llibres i diferents elements característics de Sant Jordi. A més, per promocionar el sorteig, la Loteria de Catalunya regala punts de llibre que es trobaran als establiments de venda de la Grossa. Comentaris

envia el comentari