Catalunya Diari

Comença el Parc de Nadal de les Borges i Tàrrega amb desenes d’activitats

Com ja és habitual, entre les activitats que s’hi pot trobar la canalla hi ha castells inflables, tallers de manualitats, contacontes, jocs simbòlics i tradicionals
Imatge del Parc de Nadal de les Borges Blanques
Imatge del Parc de Nadal de les Borges Blanques | LleidaDiari.cat

  El Parc de Nadal de les Borges va començar la tarda d'aquest dijous amb desenes d’activitats programades per als menuts i amb més superfície destinada al joc. Tindrà lloc de 16.30 a 18.30 hores els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener i, enguany, a més a més del Pavelló de l’Oli, també s’ubicarà al Pavelló Francesc Macià. Com ja és habitual, entre les activitats que s’hi pot trobar la canalla hi ha castells inflables, tallers de manualitats, contacontes, jocs simbòlics i tradicionals, a més a més de material per practicar el tennis taula i pistes d’Slot.El Parc de Nadal és una activitat promoguda per l’Ajuntament de les Borges Blanques i organitzada pel Grup d’Esplai Apassomi, el qual s’encarrega d’atendre a través del joc els infants de zero a catorze anys.

 

Segons Jordi Mas, president de l’Esplai, actualment l’entitat compta amb 200 nens i nenes i 25 monitors que organitzen i gestionen totes les activitats. A més a més, en aquesta nova edició, la zona infantil, situada al Pavelló de l’Oli, comptarà per primer cop amb un sorral i també amb un joc de construcció amb caixes de cartró de gran format. D’altra banda, al Pavelló Francesc Macià, on s’hi instal·laran els jocs per als nens i nenes de més edat, s’ha organitzat una pista americana per superar obstacles que els més grans hauran de travessar amb el mínim de temps possible. L’entrada té un preu genèric de tres euros i de 2,5 euros per als socis de l’Esplai. Pels qui vulguin anar-hi tots els dies s’ha establert un abonament de divuit euros i, per als socis, quinze euros.

 

Tàrrega també obre les portes del seu parc de Nadal

Tàrrega ha obert aquest dijous les portes del seu 33è Parc de Nadal, un espai lúdic i pedagògic que amenitzarà les vacances d’infants i joves fins al 4 de gener. La Regidoria de Cultura, organitzadora de l’esdeveniment, ha preparat un amè programa que integra fins a una cinquantena de propostes: tallers creatius, atraccions, ludoteques, inflables, llits elàstics, rocòdrom, tir amb arc, sorral, tirolina, robòtica, ràdio, cultura popular,... Les activitats més tradicionals es conjuguen amb altres de més innovadores com els jocs de realitat virtual o una Escape Room, aventura en què els participants han d’aconseguir sortir d’una habitació fomentant el treball en equip. El 33è Parc de Nadal també potencia enguany el circuit de karts, monocicles i patinets elèctrics. Cada tarda, a més, el públic gaudirà d’animació i sorpreses. El Pavelló Municipal d’Esports i altres punts del Parc Esportiu acullen el casal per quart any consecutiu. Val a dir que el "trenet" de Foment Tàrrega que recorre la ciutat també farà parada al Parc de Nadal els dies 3 i 4 de gener.

Imatge del Parc de Nadal de Tàrrega
Imatge del Parc de Nadal de Tàrrega | LleidaDiari.cat

 

 

L’acte inaugural d’aquest dijous ha estat encapçalat per l’alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, que ha valorat el fet de disposar d’una alternativa educativa per als infants durant les vacances de Nadal. També ha intervingut a l’acte Salvador Bonjoch, president del Consell Comarcal de l’Urgell, ens que imparteix un taller de foment del reciclatge entre els més joves. Per la seva part, el regidor de Cultura, Raül Palacios, ha manifestat que el Parc de Nadal constitueix una potent plataforma d’oci familiar que també vol atraure visitants de l’entorn de Tàrrega. Juntament amb altres regidors del consistori, les autoritats han lliurat els premis del concurs del cartell del Parc de Nadal. El guanyador ha estat Reimon Díaz, alumne de 1r del Cicle Superior de Primària de l’Escola Pia. Seguidament també s’ha ofert un espectacle d’animació a càrrec de Disco Pinky.Comentaris

envia el comentari