Catalunya Diari

Comença la Temporada d’Arts Escèniques i Música de La Unió d'Alpicat

L’organització ha volgut posar en valor les companyies de teatre familiar lleidatanes, programant també Zum Zum Teatre i el Centre de Titelles de Lleida

Fotografia d'un dels artistes convidats
Fotografia d'un dels artistes convidats | LleidaDiari.cat

La nova temporada d'Arts Escèniques i Música de La Unió d'Alpicat comptarà com a caps de cartell amb músics com ara Joan Reig o El Fill del Mestre, els espectacles teatrals 'Lapònia', de Hause & Richman, i 'El Metge de Lampedusa', del Teatre Lliure, o 'El Motivador' de Fel Faixedas.

  

La temporada arranca aquest diumenge 6 d'octubre

La temporada arranca aquest diumenge 6 d'octubre amb l'estrena a Catalunya d''Hamelí', de la companyia lleidatana Xip Xap, que presentaran a Alpicat aquesta història basada en el conte clàssic, abans de la seva estrena oficial a la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. Una altra de les companyies lleidatanes que actuarà pròximament, el 27 d'octubre, serà Zum Zum Teatre, que mostraran per primera vegada a Lleida la seva última obra, 'Polzet'.

El 17 de novembre tindrà lloc un altre espectacle familiar de la mà del Centre de Titelles de Lleida amb l'obra 'On vas, Moby Dick', que serà la primera vegada que es podrà veure a Catalunya, després d'haver-se estrenat també al FIET. De fet, des de l'organització s'ha volgut valorar les companyies de teatre familiar lleidatanes, del qual en són màxims exponents Xip Xap, Zum Zum Teatre i el Centre de Titelles.

El 22 de novembre arribarà a La Unió una proposta dirigida més al públic adult, el nou espectacle de Fel Faixedas, 'El Motivador'. La primera actuació musical anirà a càrrec de Joan Reig, que consolida la seva carrera musical amb el seu últim disc. El concert tindrà lloc el 24 de novembre. La música continuarà l'1 de desembre amb l'actuació d'un artista local, El Fill del Mestre, que torna als escenaris acompanyat d'una banda de luxe. L'obra 'Escudella barrejada, de la companyia local Grup de Teatre d'Alpicat, acomiadarà el 2019 el 22 de desembre.

'El Metge de Lampedusa'

L'espectacle continuarà el 2020, començant el 17 de gener amb 'El Metge de Lampedusa', de la companyia Teatre Lliure. La nova temporada de La Unió inclou també màgia, tant per als més petits com per als més grans, amb l'espectacle del Màgic Txema el 26 de gener. El 31 de gener arribarà 'Carinyo' de Perez & Disla, espectacle dirigit a adults que va ser premiat a la mostra d'Alcoi 2017.

Els amants del circ podran gaudir de l'espectacle 'Rojo Estándar' de la companyia Lanördika, que va ser premiat com a millor espectacle a Feten (Gijón) com a millor espectacle de carrer 2018.

  

El 29 de març arribarà una de les obres més divertides, 'Lapònia', de Hause & Richman. Un espectacle de circ posarà punt final a la Temporada d'Arts Escèniques i Música de La Unió: 'Etxea, Casa, Home', de Diego Aimar & Cia, en una actuació que tindrà lloc el 9 d'abril. Podeu consultar la programació completa en aquest enllaç: https://bit.ly/2owiUV1.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari