Catalunya Diari

Comencen les obres per millorar el ferm a l'A-2 entre Torrefarrera i Corbins

Els treballs comporten el desviament dels vehicles per la calçada direcció Barcelona en el tram afectat

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha començat aquest dilluns les obres de millora del ferm en un tram d'uns 4,5 quilòmetres de l'A-2, entre les sortides de Torrefarrera i Corbins, en sentit Saragossa. L'execució dels treballs, que s'allargaran un mes i mig, suposen canvis en la circulació en el tram afectat, ja que s'ha tallat el trànsit a la calçada cap a Saragossa i els vehicles es desvien per l'altra calçada que passa a ser bidireccional.

La rehabilitació d'aquest tram forma part del projecte de millora que el Ministeri durà a terme en 15 quilòmetres de l'A-2, entre l'enllaç de Torrefarrera i els Alamús, amb un pressupost d'adjudicació de 7,6 milions d'euros.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla sencer de la delegada del govern de l'Estat a Catalunya, Teresa Cunillera, i el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín
Comencen les obres per millorar el ferm a l'A-2 entre Torrefarrera i Corbins, en sentit Saragossa | LleidaDiari.cat

Segona fase del projecte de rehabilitació del ferm de l'autovia A-2

La delegada del govern de l'Estat a Catalunya, Teresa Cunillera, i el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, han visitat aquest dilluns l'inici dels treballs. Aquestes obres, que ara se centren en el tram entre Torrefarrera i Corbins, s'emmarquen en la segona fase del projecte de rehabilitació del ferm de l'autovia A-2 en un tram de 15 quilòmetres entre l'enllaç de Torrefarrera i els Alamús, al Segrià. Les obres es fan en el mateix tram que va ser rehabilitat l'any passat però aleshores en direcció Barcelona.

Crespín ha indicat que l'objectiu de l'actuació és «la millora del ferm en l'àmbit superficial en tot aquest tram, un dels que registra més intensitat de circulació». La intervenció també permetrà «una millora en l'àmbit estructural i de forma localitzada en aquells punts que presenten un deteriorament més acusat justament per aquesta intensitat d'ús per part de vehicles, molts dels quals són camions de gran tonatge», ha remarcat.


Comentaris

envia el comentari