Catalunya Diari

Comencen les obres de millora al parc de Pompièrs de Bossòst

Es duran a terme una sèrie d'actuacions necessàries per a millorar la funcionalitat dels espais i garantir la seguretat

El Conselh Generau d'Aran va aprovar el passat mes de febrer els projectes de millora dels parcs de Pompièrs de Les i de Bossòst, que necessiten una sèrie d'actuacions per a augmentar la funcionalitat dels espais i garantir la seguretat i el benestar del cos de Pompièrs en aquests parcs.

Les obres del parc de Bossòst ja s'han iniciat, començant a retirar la teulada actual, que serà substituïda per una de nova. A més, es durà a terme també la impermeabilització i renovació del paviment de les terrasses. En total, en aquest projecte de millora s'invertiran 56.000 euros.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de la seu dels Pompiers d'Aran
Comencen les obres de millora al parc de Pompièrs de Bossòst | LleidaDiari.cat

El projecte de millora de la funcionalitat del Parc de Les

D'altra banda, s'ha de dur a terme també el projecte de millora de la funcionalitat del Parc de Les, dotat d'un pressupost de 72.000 euros, i que contempla la reparació i repintat de la façana externa de l'edifici, la substitució de la instal·lació elèctrica i l'enllumenat interior, i l'adequació de l'àtic, on també es construirà un nou bany i s'instal·laran radiadors.

Aquests projectes han estat finançats dins del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari