Comencen les obres per renovar el paviment del pavelló de Mollerussa

S’inicien també els treballs de reforma i adequació del consistori per acollir una Oficina d’Atenció al Ciutadana a la primera planta
Imatge de les obres del pavelló | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament ha començat ja, a través l'empresa adjudicatària Edifisa Enter SL, les obres de col·locació d'un nou paviment al pavelló del 125è Aniversari, equipament annex al Pavelló Firal que compta amb 1.921 metres quadrats i que acull diferents certàmens al llarg de l'any, entre ells Autotardor el cap de setmana del 26 al 28 d'octubre, que segons ha indicat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, es podrà celebrar igualment, ja que l'obra es farà en dues fases: una primera, d'anivellament del terreny i una segona, d'acabat amb la col·locació d'un terratzo amb característiques de resistència específiques per a l'ús al qual es destina.

 

El pressupost d'adjudicació és de 178.475 euros i entre les millores presentades al projecte inicial hi ha la col·locació d'una estructura amb carril a cada fons de la pista per a xarxa manual de polipropilè, la instal·lació de dues porteries d'hoquei patins amb xarxa i la realització del marcatge de jocs. I és que l'objectiu de la reforma és que, a banda de millorar la qualitat del servei dels esdeveniments firals també permeti dotar l'equipament per a usos esportius relacionats, bàsicament, amb la pràctica del patinatge i també de l'hoquei patins.

 

Així mateix, també han començat les obres de reforma i adequació de l'edifici consistorial per tal d'acollir l'Oficina d'Atenció ciutadana en la primera planta, una actuació que comporta també el trasllat d'altres dependències municipals com són l'àrea d'alcaldia i secretària i l'ampliació dels serveis. La millora té un pressupost total de 333.589 euros amb l'IVA inclòs i té per objectiu millorar el servei a la ciutadania a través d'una finestra única que unifiqui les respostes seguint el concepte d'administració oberta. Per tal d'ubicar aquesta oficina, a la primera planta de l'edifici consistorial, és necessari canviar de lloc els actuals departaments que ocupen aquest espai. Aquesta actuació, doncs, implica l'adequació d'un pis que es va adquirir fa uns anys a l'edifici contigu i que ara es comunicarà amb el de l'Ajuntament.



Comentaris

envia el comentari