Catalunya Diari

Els Comerciants de Balaguer celebren la 6a edició de L'Open Night ACB

L'Associació de Comerciants ha preparat moltes activitats sempre respectant els aforaments i restriccions del moment

Comerços, restaurants i serveis de la capital de la Noguera obriran els seus establiments en horari nocturn aquest pròxim dissabte 3 de juliol, oferint grans descomptes, activitats per a nens, actuacions i diversos sortejos per tots els seus participants.

Tindran lloc diferents actuacions als carrers, Barcelona, Pare Sanahuja, Sant Lluís i al Dr. Fleming cruïlla amb Passeig.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les activitats es concentraran en quatre carrers de la part nova de la ciutat i des de l'Associació de Comerciants han preparat moltes activitats sempre respectant els aforaments i restriccions del moment, amb monitors a cada activitat que tindran cura que es respectin normes i distàncies.

Imatge del cartell de l'Open de Balaguer
L'Associació de Comerciants de Balaguer AC celebra la 6ª edició de L’Open Night ACB a Balaguer #ONB21 | LleidaDiari.cat

Durant la vetllada es gaudirà d'animacions i música en viu

Durant la vetllada es gaudirà d'animacions i música en viu, moltes atraccions per a nens, com dues zones amb llits elàstics de diferents mides, per a més grans i més petits, 2 inflables, una zona adaptada per patinets elèctrics i una zona per fer esports alternatius; hi haurà barres en diferents indrets i música pels carrers per animar la vetllada.

També es sortejaran 6 vals de compra que s'hauran de gastar durant la festa. Aquesta edició de l'Open Night començarà dissabte dia 3 de juliol, a les 19h de la tarda i els establiments allargaran el seu horari de venda al públic fins a l'hora que la normativa marqui en aquell moment (com a màxim les 3 de la matinada en cas que en aquell moment es pugui).


Comentaris

envia el comentari