Els comerciants de les Borges sortegen 3.000 euros en vals de compra per Nadal

Es tracta d’una campanya per incentivar el comerç local i de proximitat del municipi
Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'Agrupació de comerciants de les Borges sortejarà 3.000 euros en vals de compra de l'1 de desembre al 5 de gener coincidint amb les festes de Nadal. Es tracta d'una campanya per incentivar el comerç local i de proximitat del municipi i que consistirà en l'entrega d'una butlleta per cada compra que es realitzi als establiments de l'associació, amb la qual es participarà en un sorteig diari d'un val de compra.

 

Durant els dies hàbils que duri la promoció, tothom qui hagi adquirit un producte o servei en algun establiment de l'Agrupació rebrà una butlleta i tindrà l'oportunitat d'aconseguir un val de 100 euros en el sorteig que es durà a terme a les 13.45 hores al consistori. A més a més, l'organització ha programat també dos sortejos extraordinaris de 200 euros els dies 24 i 31 de desembre.

 

I, amb l'arribada dels Reis, el dia 5 de gener, un tercer i últim sorteig d'un val de compra valorat en 300 euros. Les butlletes de compra es dipositaran cada dia en una urna ubicada als baixos de l'Ajuntament de les Borges i, al migdia, el Jutge de Pau procedirà a fer l'extracció de la papereta guanyadora, comunicant tot seguit el resultat a l'afortunat o afortunada.

 

El Nadal també arriba a la ciutat de Lleida

El Nadal està tocant a la porta ja i Lleida cada dia es nota més. A partir d'aquest divendres 30 de novembre i fins al 13 de gener, podreu gaudir de fins a 45 dies de diversió amb els petits i, per què no, grans de la casa amb la pista de gel. La inauguració està prevista per aquest divendres a les 18.00 hores de la tarda i es farà amb una exhibició d'un grup de nens de la Val d'Aran CEGVA. La d'enguany serà una campanya rècord a Lleida, ja que mai havia estat disponible tants dies la pista de gel. Per aquest motiu, no hi ha excuses per desplaçar-te i endinsar-te en l'hivern i l'esperit nadalenc amb la pista que ja ultima els seus preparatius a la plaça Sant Joan de Lleida.

 

Els horaris de funcionament varien segons la data. En aquest sentit, cal destacar que de l'1 al 20 de desembre i del 9 a l'11 de gener, l'horari serà de les 17.00 hores de la tarda a les 21.00 hores del vespre. Per contra, els dissabtes, diumenges, festius i del 21 de desembre al 6 de gener, l'horari serà de les 11.00 a les 14.00 hores del matí i de les 16.00 a les 21.00 hores del vespre. En relació als preus serà de 6 euros durant mitja hora, inclosos els patins. Els acompanyants que vulguin utilitzar grampons hauran d'abonar 3 euros, així com els que no duguin guants. Si algú porta els seus propis patins, només haurà de pagar 4 euros.Comentaris

envia el comentari