Catalunya Diari

Els comerços de la Granja d'Escarp ja han començat a rebre les ajudes

Les 10 sol·licituds presentades rebran 2.650 euros cadascuna en compensació per la suspensió de les seves activitats

Imatge amb diversos bitllets i monedes d'euro
L'ajuda ascendeix a 26.500 euros | Pixabay

Els comerciants i restauradors de La Granja d'Escarp estan sent els primers de tot el Segrià en cobrar les ajudes que va gestionar l'Ajuntament, esgotant la totalitat de la subvenció que es va atorgar en ajuts directes en compensació per la suspensió de les seves activitats que va decretar el Govern el 15 de juliol, i que ascendeix a 26.500 euros.

En tot aquest procés, l'Ajuntament de La Granja d'Escarp ha dut a terme una gestió exemplar i molt transparent, fent molta difusió dels ajuts i acompanyant a tots els interessats. Ha estat, a més, una gestió àgil i que ha permès esgotar el 100% de l'ajut.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En total han estat 10 sol·licituds

D'aquesta manera, els comerços i els bars de La Granja d'Escarp són els primers a rebre l'ajuda que ha gestionat el seu Ajuntament. En total han estat 10 sol·licituds, cadascuna de les quals rebrà 2.650 euros. Cal recordar que la convocatòria per aquests ajuts es va obrir el passat 30 d'octubre i que el Consell Comarcal del Segrià va consensuar les bases amb l'Ajuntament de Lleida i els sis municipis del Baix Segre afectats, així com amb les entitats i patronals Cambra de Comerç, PIMECFECOM i la Federació d'Hostaleria. En total, el Govern va destinar 4 milions d'euros al Departament d'Empresa i Coneixement per tal de fer front a aquesta contingència.


Comentaris

envia el comentari