Catalunya Diari

La companyia El Espejo Negro porta el seu humor irreverent a Tàrrega

El Teatre Ateneu ha fixat una nova data després de dos ajornaments a causa de la pandèmia

Imatge promocional de l'obra 'Espejismo'
La companyia El Espejo Negro porta el seu humor irreverent al Teatre Ateneu de Tàrrega el dissabte 19 de desembre | LleidaDiari.cat

Després de dos ajornaments a causa de la pandèmia, la companyia El Espejo Negro portarà finalment al Teatre Ateneu de Tàrrega el seu espectacle 'Espejismo' el dissabte 19 de desembre (20h). La funció s'emmarca dins la 26a Temporada de Teatre organitzada per la Regidoria de Cultura i les entrades venudes fins ara són igualment vàlides.

Així mateix, encara romanen localitats disponibles. Val a recordar que l'aforament actual de la sala s'ha reduït al 50% en aplicació dels protocols de seguretat sanitària. Exponent representatiu de les titelles per al públic adult, la veterana agrupació andalusa presentarà amb 'Espejismo' un punyent muntatge que reivindica la llibertat d'expressió.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un extravagant personatge sortit de les tenebres

La peça té com a protagonista un extravagant personatge sortit de les tenebres que submergirà l'audiència en un món paral·lel on mostrarà els pecats i baixeses de la societat. El públic, a l'igual que la innocent Alícia, travessarà el mirall per trobar-se criatures irreverents, tendres, perverses, solitàries, provocadores, plenes d'humor corrosiu i burleta.

"Espejismo", que ha estat guardonat com a millor espectacle a la Feria de Artes Escénicas Palma del Río, suposarà el retorn de la companyia dirigida per Ángel Calvente al Teatre Ateneu, espai on ha recollit molts aplaudiments al llarg de les seves tres dècades de trajectòria. En aquest sentit, El Espejo Negro és una de les agrupacions de l'escena espanyola lligades a la història de FiraTàrrega. Preu: 15 euros · Menors de 18 anys: 5 euros · Altres descomptes disponibles. Venda a La Botiga del Museu (Carrer Major, 11) i al web www.culturatarrega.cat · Taquilles del Teatre.


Comentaris

envia el comentari