Catalunya Diari

La Comunitat de Municipis del Segrià busca fins a cinc nous professionals

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 2 de desembre

Imatge d'una noia estudiant amb l'ordinador
El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 2 de desembr | Pixabay

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec ha iniciat el procés de contractació de fins a
cinc nous professionals que, en diferents àrees, contribuiran a la dinamització i funcionament de les localitats que en formen part.

Llardecans busca una persona dinamitzadora del municipi per donar suport a les polítiques de repoblament, promoció del municipi i foment de l'oferta d'habitatge. En aquesta línia, Torrebesses requereix un tècnic o tècnica per fer una diagnosi i catàleg dels habitatges del municipi que haurà de servir per redactar un futur pla local d'habitatge. Per altra banda, Sarroca de Lleida busca un tècnic o tècnica d'educació infantil per la llar d'infants municipal.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Mentre que a Almatret es busca un ajudant d'agutzil i brigada municipal que pugui aprendre l'ofici i ocupar aquesta posició a mitjà termini. Finalment, a Maials es requereix un perfil administratiu per recolzar la tasca de tramitacions administratives d'expedients a l'Ajuntament.

Els contractes tindran una durada de sis mesos

Els contractes tindran una durada de sis mesos i el termini per presentar les candidatures estarà obert fins al dia 2 de desembre. Tota la informació i els formularis per presentar-les es poden trobar al web: www.segriasec.org/garantia2020. Les cinc ofertes de contractació es fan en el marc del programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya i estan dirigides a persones menors de trenta anys; inscrites a les llistes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d'ocupació no ocupats (DONO) i, en aquest cas, amb estudis de grau superior i formació universitària. Tot i aquestes premisses, la Comunitat de Municipis del Segrià Sec està oberta a estudiar totes les candidatures que arribin per cada lloc de treball.


Comentaris

envia el comentari