Catalunya Diari

Confinat tot l'alumnat d'un col·legi de Mollerussa per un brot de covid-19

Dijous es farà un cribratge massiu i la previsió és que dimarts que ve es comencin a recuperar les classes presencials

El Col·legi Pompeu Fabra de Mollerussa ha confinat a casa els seus 430 alumnes per un brot de covid-19 que afecta 6 alumnes i 5 professors.

Durant el cap de setmana es va comunicar a les famílies d'alumnes d'alguns grups de primària i educació Infantil que se'ls havia de confinar per positius i dilluns el centre va començar classes a mig gas, però en veure que els casos anaven a més, el Departament de Salut va demanar a la direcció, que per precaució, es confinés a tot l'alumnat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El Departament d'Ensenyament ha matisat, però, que el centre no està tancat, ja que el professorat vacunat imparteix classes telemàtiques des de les aules. Dijous es farà un cribratge massiu i dimarts 23 es preveu recuperar classes presencials.

Poden acudir aquells alumnes ja immunitzats

Des del Departament d'Ensenyament s'ha informat també que a banda dels professors vacunats al centre també hi poden acudir aquells alumnes ja immunitzats, és a dir que ja han passat la malaltia perquè per edat encara no hi ha cap grup vacunat.

El Pompeu Fabra de Mollerussa és el primer centre educatiu amb més alumnes que ha estat totalment confinat a la demarcació de Lleida des de l'inici de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari