Catalunya Diari

Confirmen dos bombers positius, un al parc de les Borges i un altre a Mollerussa

Tanquen el parc de Bombers de Calaf per desinfectar-lo després de detectar-s'hi un positiu de coronavirus

Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat
Tanquen el parc de Bombers de Calaf per desinfectar-lo després de detectar-s'hi un positiu de coronavirus | Judit Sabaté

La detecció d'un positiu de covid-19 al parc de Bombers de Calaf (Anoia) va portar a tancar les instal·lacions aquest dimecres i aquest dijous al matí s'hi estan duent a terme treballs de desinfecció i neteja per poder-lo reobrir en les pròximes hores, segons han explicat des del cos.

Així mateix, per precaució s'han confinat set bombers i tres ajudants d'ofici forestal (AOF) amb els quals la persona que va donar positiu va compartir la guàrdia. També s'ha detectat un cas de coronavirus al parc de Bombers de Mollerussa i un altre al parc de Bombers voluntaris de les Borges Blanques. En el cas de Mollerussa, ha portat a confinar quatre bombers i tres AOF, mentre a les Borges són quatre els bombers voluntaris confinats.

Es va aplicar el protocol establert per aquests casos en els tres parcs

Des del cos de Bombers es va aplicar el protocol establert per aquests casos en els tres parcs i també mantenen un contacte directe amb Salut. Això ha comportat el confinament del personal que van estar en contacte amb els positius en la darrera guàrdia i la neteja de les instal·lacions. Des del cos assenyalen que no és un fet extraordinari i remarquen que es tracta de tres casos "localitzats".


Comentaris

envia el comentari