Catalunya Diari

Inicien una campanya per a promocionar la gastronomia aranesa

Diferents restaurants aranesos han participat en aquesta campanya compartint tant receptes típiques de la Val d'Aran

Imatge d'una sopa de ceba de la Val d'Aran
El Conselh Generau inicia "Sabors d'Aran", una campanya per a promocionar la gastronomia aranesa | LleidaDiari.cat

El Conselh Generau d'Aran, a través de Foment Torisme Val d'Aran, ha iniciat la campanya 'Sabors d'Aran', per a promocionar la gastronomia del territori a través dels seus restaurants, donant a conèixer així els plats i productes típics de la Val d'Aran.

«Amb aquesta campanya, cada setmana compartirem un vídeo gravat en col·laboració amb diferents restaurants del territori, on cuiners i cuineres de gran nivell ens ensenyaran a preparar tant plats típics de la gastronomia aranesa com plats innovadors amb productes de la terra», explicava el conseller d'Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Josep Canut.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Continguts audiovisuals que poden arribar a qualsevol lloc del món

«L'objectiu de 'Sabors d'Aran' és promocionar els nostres restaurants i la nostra gastronomia per mitjà de continguts audiovisuals que poden arribar a qualsevol lloc del món a través de les noves tecnologies, adaptant-nos a l'actual situació sanitària i social», manifestava el també conseller d'Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano.

Restaurants com Er Occitan, Casa Turnay, Es Arraïtzes, Boixetes de Can Manel o Era Mòla, entre altres, han participat en aquesta campanya compartint algunes de les seves millors receptes. Ja es pot veure el primer d'aquests vídeos i aprendre a preparar una sopa de ceba com les que es fan al restaurant La Trastienda de Bossòst.


Comentaris

envia el comentari