Catalunya Diari

L'administració lleidatana que té 13 treballadors positius en Covid

Efectius dels Pompièrs i dos agents comunitaris informaran sobre les diverses mesures de seguretat per evitar contagis

Pla obert on es veuen dos dels agents cívics encarregats de dur a terme la campanya de conscienciació sobre les mesures
El Conselh Generau d'Aran, on hi ha tretze persones amb covid-19 ingressades, inicia una campanya de conscienciació | LleidaDiari.cat

El Conselh Generau d'Aran, que en les darreres hores ha detectat sis nous casos de covid-19, ha iniciat aquest dimarts una campanya de conscienciació per informar a la població sobre la necessitat de seguir les mesures preventives dictades per les autoritats sanitàries.

Aquestes tasques es duran a terme en els punts de més afluència de la Val i aniran a càrrec de diversos efectius dels Pompièrs d'Aran i de dos agents comunitaris, que també fan treballs de suport al Banc d'Aliments d'aquesta zona. Ara per ara, a l'Espitau hi ha tretze persones amb coronavirus, després d'haver-se donat una alta i registrar-se tres nous ingressos.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es recomana reduir al màxim la interacció social

Per tot plegat, des del Conselh Generau es recomana reduir al màxim la interacció social durant aquestes setmanes. La síndica d'Aran, Maria Vergés, ha alertat que les dades de covid-19 a la Val «han sigut molt elevades» durant les darreres setmanes i ha volgut destacar que «des del Espitau Val d'Aran s'ha fet un excel·lent treball amb un rastreig intensiu i immediat" el qual ha permès, ha continuat «que la situació no es descontrolés».

En aquest sentit, ha assegurat que «és necessari que el risc de rebrot baixi» i per aquest motiu s'ha optat per iniciar una campanya de conscienciació en la qual «demanaran la col·laboració de totes i tots per a frenar el ritme de contagis».


Comentaris

envia el comentari