Catalunya Diari

El Consell del Segrià disposarà d'un pis per allotjar provisionalment dones víctimes de violència

L'ens comarcal compra dos locals al carrer Jaume II de Lleida que li permetran ampliar les seves dependències

El Ple del Consell Comarcal del Segrià ha aprovat aquest divendres per unanimitat un conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a la cessió de la gestió de l'ús d'un habitatge de tres habitacions de titularitat pública administrat per l'Agència en un municipi del Segrià.

La cessió d'ús és per un termini de quatre anys i té la finalitat d'allotjar de manera provisional dones víctimes de violència que estan a l'espera de rebre un pis, i que fins ara eren allotjades en albergs i hostals. D'altra banda, el Consell del Segrià ha tancat la compra dos locals al carrer Jaume II de Lleida que li permetran ampliar les seves dependències.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'ens comarcal ha adquirit dues finques contigües corresponents als números 11, 13 i 15 del carrer Jaume II de Lleida, que li permetran ampliar les dependències del Consell i així disposar de més espai de treball per al personal. La superfície total dels locals és de 1.577 metres quadrats i han suposat una inversió de 739.000 euros, en una operació que ja havia rebut el vistiplau del Departament de Patrimoni de la Generalitat.

Declaració de nul·litat derivada del procediment de revisió d'ofici relatiu

Igualment, el Ple ha aprovat la declaració de nul·litat derivada del procediment de revisió d'ofici relatiu de la prestació objecte de la reclamació feta per Nordvert, SL, sobre el període transitori del contracte administratiu de recollida de residus de 22 municipis del Segrià que actualment estan fent la recollida porta a porta i reconeixement de la indemnització. Aquesta indemnització correspon al període transitori que hi va haver els tres darrers mesos del 2018 i suma 136.167,48 euros, dels quals en queden pendents 33.000 a pagar entre els 22 municipis afectats.


Comentaris

envia el comentari