Catalunya Diari

Arriben de nou els Camins d’Or Líquid amb un vídeo de promoció de l’oli

Per primera vegada es farà en format telemàtic per les mesures de prevenció de la Covid-19

Oli d'oliva
El Consell Comarcal del Segrià presenta els Camins d’Or Líquid amb un vídeo de promoció de l’oli | Viquipèdia

La dotzena edició dels Camins d'Or Líquid donarà el tret de sortida aquest dimecres i, per primera vegada es farà en format telemàtic per les mesures de prevenció de la Covid-19. La presentació es farà al saló de plens del Consell Comarcal del Segrià, amb la presència del President i el Cap de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme i el president de la Diputació de Lleida.

Durant l'acte es donarà a conèixer el vídeo promocional del projecte i les activitats programades durant els mesos de novembre i desembre, coincidint amb la campanya de la recollida de l'oliva. Amb l'objectiu de controlar l'aforament de la sala, la roda de premsa serà telemàtica i es retransmetrà pel canal de Youtube del Consell Comarcal.

Aquest projecte és un dels més emblemàtics del Consell Comarcal del Segrià i té per objectiu difondre les qualitats de l'oli d'oliva verge extra del Segrià Sec i donar a conèixer els pobles d'Aspa, Maials, Alfés, Torrebesses, Alcanó, Seròs i Llardecans. El programa està organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració dels ajuntaments i cooperatives dels set municipis del Segrià Sec, el Patronat de Turisme i la Diputació de Lleida.

El Consell Comarcal del Segrià crea el primer Premi d’Il·lustració

El Consell Comarcal del Segrià ha convocat el 1r Premi d'Il·lustració del Segrià amb l'objectiu de donar visibilitat als autors i autores d'il·lustració gràfica de Ponent i descobrir nous talents artístics entre el col·lectiu juvenil, a més de fomentar els valors de la il·lustració com a mitjà expressiu i eina de comunicació. En aquesta primera edició la temàtica del premi gira al voltant del poema 'La llar que vam ser, la que duem tatuada al rostre', de l'escriptor lleidatà Eduard Batlle. El poema, així com les bases del premi, està disponible a la web del Consell Comarcal del Segrià www.segria.cat.


Comentaris

envia el comentari