Catalunya Diari

El Consell del Segrià contracta 5 persones per atendre les necessitats de la campanya agrària

S'afegeixen a les dues de l'àrea d’Immigració que ja treballen durant tot l'any a l'ens comarcal

El Consell Comarcal del Segrià ha contractat cinc persones durant sis mesos per tal de cobrir diferents necessitats durant la campanya agrària. Són quatre tècniques de perfil social i un xofer que estaran coordinats per l'àrea de Serveis Socials de l'ens comarcal.

Tres de les contractacions s'han fet mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i les altres les ha contractat directament el consell per reforçar l'equip. Aquest nou personal ha començat a treballar aquesta setmana i s'afegeix a les dues persones de l'àrea d'Immigració que treballen durant tot l'any al Consell del Segrià. A més, ha llogat una furgoneta per traslladar persones dels diferents municipis que hagin de fer aïllament i no disposin d'un espai on fer-lo.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'aquesta manera, set les persones que es dedicaran a fer tasques d'informació i acompanyament al territori sobre prevenció de la covid-19 i de suport als ajuntaments, en coordinació amb Salut i Creu Roja. El centre de coordinació serà al consell, tot i que aniran pels diferents pobles.

Pla obert de l'equip de la campanya agrària del Consell Comarcal del Segrià, amb el vicepresident Toni Bosch
El Consell del Segrià contracta cinc persones per atendre les necessitats de la campanya agrària | LleidaDiari.cat

Una furgoneta per traslladar persones dels diferents municipis que hagin de fer aïllament

A més, l'ens comarcal ha llogat una furgoneta per traslladar persones dels diferents municipis que hagin de fer aïllament i no disposen d'un espai on fer-lo, per així desplaçar-los cap als diversos equipaments habilitats per Salut al territori. Aquest vehicle també s'utilitzarà per cobrir altres necessitats dels municipis durant la campanya.

El vicepresident primer del Consell del Segrià i cap de l'àrea de Serveis Socials, Benestar Social i Família, Toni Bosch, ha valorat la tasca que es porta a terme al durant la campanya agrària des de l'ens. «Amb l'operatiu de campanya, el consell vol donar suport en l'àmbit social i logístic als municipis fruiters i treballar conjuntament i coordinadament amb totes les institucions i agents que intervenen en la campanya per tal que aquesta sigui segura», ha manifestat.


Comentaris

envia el comentari