Catalunya Diari

Continua tallada la circulació de l'R13 i l'R14 entre Lleida i la Plana-Picamoixons

No circulen AVE entre Barcelona i Madrid ni entre aquestes ciutats i Tarragona, Lleida i Saragossa, entre d'altres

La xarxa ferroviària continua afectada pel temporal Filomena. Aquest dilluns al matí es manté tallada la circulació a l'R15 entre Reus i Riba Roja-d'Ebre i a l'R13 i l'R14 entre Lleida i la Plana-Picamoixons, segons ha informat Renfe. La companyia ha informat que està treballant per posar en marxa la circulació «al més aviat possible».

D'altra banda, està previst que aquest dilluns al migdia torni a circular l'AVE entre Barcelona i Madrid. De moment, tampoc hi haurà trens del corredor nord-oest entre aquestes dues ciutats i Tarragona, Lleida, Saragossa, Calataiud, Guadalajara, Osca, Terol, Pamplona i Logronyo. Entre Barcelona i Tarragona circulen els trens del Corredor Mediterrani.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El transport escolar, el gran perjudicat

Després de tots els dubtes que van sorgir en els darrers dies sobre l'inici o no del curs escolar aquest dilluns dia 11 de gener, finalment ha estat el temporal Filomena l'encarregat d'impedir-ho en desenes de centres de Catalunya. A Lleida, concretament, diverses comarques com la de l'Urgell, la Noguera o les Garrigues, han hagut de suspendre el seu transport escolar a causa de la mala mobilitat a causa de les nevades de les darreres hores. Caldrà veure com evoluciona la situació en les pròximes hores per a saber si dimarts els infants podran reprendre les seves classes amb la màxima normalitat possible.


Comentaris

envia el comentari