Catalunya Diari

El Club Tennis Tàrrega podrà utilitzar nous terrenys municipals al municipi

L’entitat podrà augmentar l’oferta esportiva amb noves pistes de pàdel

L'Ajuntament de Tàrrega i el Club Tennis Tàrrega han signat aquest dilluns 30 d'agost l'acord de cessió gratuïta de l'ús dels nous terrenys municipals, per ampliar les instal·lacions de l'entitat esportiva a la zona on antigament hi havia les piscines municipals.

D'aquesta manera, el Club Tennis Tàrrega podrà augmentar la seva oferta esportiva amb la construcció de quatre pistes exteriors de pàdel, dues de les quals ja podrien estar a punt el pròxim any.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'alcaldessa de la ciutat, Alba Pijuan Vallverdú, el president del Club Tennis Tàrrega, Josep Maria Solé Fauste, i membres de la junta directiva del club han participat en l'acte de presentació de l'acord a l'Ajuntament i han valorat molt positivament l'entesa per poder garantir la supervivència del club i la pràctica dels esports de raqueta a la ciutat.

Signatura de l'acord entre el Club Tennis Tàrrega i l'ajuntament
Tàrrega cedeix l’ús de nous terrenys municipals al Club Tennis Tàrrega per ampliar les seves instal·lacions | LleidaDiari.cat

Una vigència de 20 anys

La cessió d'ús tindrà una vigència de 20 anys i relleva l'acord que ja hi havia entre les dues parts des del 1974, quan es va signar la cessió dels actuals terrenys amb una durada de 50 anys. Ara, s'ha decidit redactar i signar un nou contracte per adaptar-se a les noves necessitats.

En total, la superfície cedida al Club Tennis Tàrrega serà de 5.013 metres quadrats en els terrenys situats entre el carrer Verge de Montserrat i el carrer Sant Pere Claver. L'acord també preveu que totes les despeses de manteniment i reparacions derivades de l'ús del solar i de les seves instal·lacions i obres efectuades, així com les de neteja, i consum dels subministraments, seran a càrrec de l'entitat, així com el mobiliari i els equipaments corresponents.


Comentaris

envia el comentari