Catalunya Diari

Obren la convocatòria per a la contractació de joves menors de 30 anys a l'Alta Ribagorça

La durada del contracte serà a temps complert comprés entre el 31 d'octubre del 2019 i el 30 d'abril del 2020

Joves de viladecavalls
Imatge d'arxiu | Cedida

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça i l'Ajuntament de Vilaller ha obert la convocatòria per a la contractació de tres persones menors de 30 anys durant un període de 6 mesos per realitzar tasques de suport tècnic a l'àrea de medi ambient i serveis socials del Consell Comarcal i un altre per realitzar tasques de manteniment i conservació del medi natural a l'Ajuntament.

La durada del contracte serà a temps complet comprès entre el 31 d'octubre del 2019 i el 30 d'abril del 2020. Aquests contractes, inclosos dins del programa de Garantia Juvenil, estan cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Millorar l'ocupabilitat d'aquests joves amb l'adquisició d'aptituds

L'objectiu d'aquest programa és millorar l'ocupabilitat d'aquests joves amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible que s'incorporin al mercat laboral de manera estable i duradora en el temps.

La presidenta del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Maria José Erta, ha destacat la importància d'aquests plans de treball per tal que els joves es puguin formar i accedir al món laboral. En aquest sentit ha manifestat que l'Alta Ribagorça ha de ser un territori capaç d'oferir oportunitats als més joves i que des d'algunes administracions de la comarca, com el Consell i l'Ajuntament, s'apliquen polítiques d'ocupació amb uns resultats molt positius.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari