Catalunya Diari

La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu Oli Extra Verge amb DOP Les Garrigues

Ha guanyat el Premi Gourmet d’Or a París i la Medalla Bronze Olive Light del concurs més prestigiós del continent asiàtic
Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Cooperativa de Juncosa ha presentat aquest dimecres els premis rebuts a la qualitat del seu Oli Verge Extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos d'Europa i Àsia, en un acte que ha tingut lloc a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida. Els guardons que ha rebut són el Premi Gourmet d'Or al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018 -abril 2018- i la Medalla Bronze Olive Light de l'Oil China Competition -juny 2018-, el concurs més prestigiós del continent asiàtic.

 

El concurs internacional que organitza APVA (Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles) és una de les principals competicions gastronòmiques en l'àmbit internacional vigent des de fa quinze anys, per aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d'oli d'oliva verge extra de tot el món. L'originalitat del concurs de París resideix en la qualitat del seu jurat, format per professionals del sector, des de grans caps de cuina a experts sensorials. Un premi per tant de molt prestigi que situa l'oli de la Cooperativa de Juncosa en un lloc molt destacat de la qualitat a Europa.

  

  

Per altra banda l'Oil China Competition és el més prestigiós concurs d'oli del continent asiàtic. Entre els seus objectius s'inclouen l'impuls a la Xina i tot Àsia de l'oli d'oliva verge extra, per mostrar les seves propietats entre els consumidors d'aquest mercat gegant i també a importadors i majoristes. En aquesta ocasió la Medalla Bronze Olive Light representa un pas enorme per donar visibilitat en un mercat tan gran com l'asiàtic, no només a l'oli de la Cooperativa de Juncosa, sinó també a tot l'oli d'oliva verge extra amb DOP Les Garrigues. En aquest acte s'ha presentat, a més, la campanya de comunicació que es llançarà a tot l'estat per donar visibilitat als consumidors de la marca Les Cabanes de la Cooperativa de Juncosa i que juga amb la paraula Premi i Premium, posant en relleu el posicionament de màxima qualitat.

 

Amb aquesta campanya l'entitat vol explicar al consumidor que quan adquireix l'oli de la marca Les Cabanes està comprant una marca que rep premis i que, per tant, té en el seu ADN la cura per la qualitat i l'excel·lència. L'acte en què han participat el president de la Cooperativa de Juncosa, Enric Mateu, acompanyat d'Enric Mir, diputat de la Diputació de Lleida, Lluís Dalmau, alcalde de Juncosa, Francesc Esquerda, vicepresident del Consell Comarcal de Les Garrigues, Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Enric Dalmau, president del la DOP Les Garrigues, a més de socis i amics de la Cooperativa, ha finalitzat amb un tast per a tots els assistents de l'oli premiat.Comentaris

envia el comentari