La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018

Aconsegueix una distinció internacional per la qualitat del seu Oli d’Oliva Verge Extra Les Cabanes

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha visitat la capital francesa, París, per recollir el Premi Gourmet d'Or a la 16a edició del Concurs Internacional AVPA París 2018 (França). Aquest concurs, organitzat per l'APVA, és una de les principals competicions gastronòmiques en l'àmbit internacional i aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d'oli d'oliva verge extra de tot el món.

Imatge del moment de rebre el premi
Imatge del moment de rebre el premi | LleidaDiari.cat

És per la Cooperativa un reconeixement al treball humà, un premi a les persones que lluiten dia a dia per superar-se i millorar la qualitat del seu producte. El passat dijous 26 d'abril de 2018 es va celebrar la cerimònia d'acte de lliurament de premis i diplomes a l'Ajuntament del districte IV de París, en presència de representants del cos diplomàtic, premsa professional nacional i internacional i les personalitats més destacades del món de la gastronomia.

Imatge de l'oli premiat
Imatge de l'oli premiat | LleidaDiari.cat

 



Comentaris

envia el comentari