Catalunya Diari

La Copa Catalana de Ciclocross arriba aquest diumenge a la Seu d'Urgell

Un dels grans atractius d'aquesta prova serà la participació de l'excampió del món de BTT José Antonio Hermida

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La capital de l'Alt Urgell acollirà aquest pròxim diumenge 1 de desembre per primera vegada la Copa Catalana de Ciclocross (CX) amb la disputa del Gran Premi La Seu d'Urgell.

Les curses d'aquesta desena prova de la Copa Catalana, que tindran lloc a l'Horta del Valira sobre un recorregut de 2,5 km, començaran a un quart de deu del matí, i es preveu una participació de més de 200 corredors.

Amb la participació de l'excampió del món de BTT José Antonio Hermida

Val a dir que un dels grans atractius d'aquesta prova serà la participació de l'excampió del món de BTT José Antonio Hermida, també en el seu dia campió d'Espanya i Catalunya d'aquesta modalitat. Des del Servei d'Esports s'anima a la ciutadania que s'acosti fins al Parc del Valira per veure i gaudir de les curses i animar als i a les participants. El públic podrà gaudir també d'una zona de bar.

Horaris de la prova

· Recollida de dorsal i xips fins 30 minuts abans de la sortida de cada cursa

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Aquesta prova de la Copa Catalana de Ciclocross està organitzada per l'Sprint Club Andorra, Vélo Cafè de la Seu d'Urgell i l'Ajuntament urgellenc, amb el patrocini de BonÀrea de la Seu d'Urgell, Taurus, Cadí, allotjament el Duc, Ara Lleida i la diputació de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari