Catalunya Diari

Corbins adapta la seva Festa Major a la fase 1 del confinament

Les xarxes socials tindran un protagonisme especial

Cartell de l'esdeveniment

La Festa Major de Corbins es presenta enguany diferent, ja que no la poden celebrar com sempre, però han intentat adaptar els actes a la situació actual que estem vivint tots plegats. Tal com han informat des de l'Ajunatment: «No volem perdre l'essència de les nostres tradicions».

Per tant, la majoria d'actes es realitzaran a través de les xarxes socials i de la pàgina web de l'ajuntament, on hi es podran trobar contacontes, lectura de poemes, entrevista dels alumnes de 4t de l'escola al Sr. Alcalde, esquetx teatral del grup de teatre local, exposició fotogràfica..., entre altres. A més a més, a través dels altaveus del poble es podrà escoltar la salutació de l'alcalde, gaudir de la música de l'orquestra Tropikana i d'un sorteig en directe.

Els veïns veuran passar Sta. Quitèria des dels balcons

Paral·lelament, des dels balcons els veïns veuran passar Sta. Quitèria, a la que podran fer les ofrenes florals, es repartiran els pastissos beneïts per totes les cases de la vila i es gaudirà del concert musical en viu i itinerant pels carrers 'El show de Sonsonite'. Cal recordar que, amb l'objectiu de donar suport al món cultural, al camp de futbol es gaudirà en directe de l'obra de teatre en viu 'La mongetera màgica' a càrrec de Festuc Teatre.

Serà la primera funció de titelles que es dura a terme amb públic presencial a Catalunya dins de la fase 1, des de l'estat d'alarma. Amb totes les mesures de seguretat pertinents. En total hi haurà 112 localitats amb entrada gratuïta. «Corbins està al costat de la cultura. I com no, ficarem el punt final amb el castell de focs de fi de festa. Aquesta Festa Major la gaudirem de manera diferent, però no deixarem que res ens prengui la nostra Festa Major», conclouen.


Comentaris

envia el comentari