Catalunya Diari

Corbins celebra una edició especial de la Cursa de la Cirera adaptada al desconfinament

Els diners recaptats van íntegrament a la Fundació Arrels de Lleida

Imatge de la presentació virtual de la cursa
Corbins celebra una edició especial de la Cursa de la Cirera adaptada al desconfinament | LleidaDiari.cat

Corbins celebra el diumenge 31 de maig una edició especial de la Cursa de la Cirera adaptada al desconfinament. Enguany la cursa no se celebrarà només a Corbins com és habitual sinó que serà dins el terme municipal de cada participant, siguin d'on siguin, cadascú al seu poble o ciutat i seguint les normes que indiquin les autoritats sanitàries en aquell moment.

L'objectiu és córrer o caminar una distància d'1 Milla (1609m), 5kms o 10kms i es podrà realitzar de les 9:00h fins a les 21:00h del mateix diumenge 31 de maig. El preu de la inscripció és la voluntat de cada participant amb un preu mínim de dos euros. L'import íntegre de la recaptació anirà destinat a la Fundació Arrels de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La finalitat d'aquesta cursa és doble

Jordi Verdú, alcalde de Corbins explica que la finalitat d'aquesta cursa és doble, «per una banda recuperar les sensacions el més aproximades possible a una cursa de veritat i l'altra i no menys important és la vessant solidària, doncs tota la recaptació de les inscripcions serà per la Fundació Arrels, per contribuir a que puguin dur a terme la seva tasca d'ajudar a aquells del nostre entorn que més ho necessiten, especialment ara després de la greu crisi sanitària, econòmica i social provocada pel Coronavirus», descriu Verdú.

La cursa és oberta a tothom que hi vulgui participar. La gestió de les inscripcions i dorsals és a càrrec de l'empresa Inter5 que s'ha ofert a gestionar-ho gratuïtament, sumant-se doncs a la solidaritat de la cursa d'enguany. «La donació mínima és de 2€ però es pot donar més en el mateix moment de la inscripció. Pel sol fet d'inscriure's, els participants gaudiran d'un descompte de 2€ en l'edició de la cursa de l'any vinent. Des del consistori volem donar les gràcies a Inter5 per la gestió solidària i gratuïta de les inscripcions», apunta l'alcalde.

La solidaritat de les persones i les administracions és molt important

Roger Torres, president de la Fundació Arrels, ha agraït a l'ajuntament aquesta iniciativa i ha remarcat que en moments de crisi com l'actual, la solidaritat de les persones i les administracions és molt important. «Malauradament aquesta crisi sanitària provocarà que persones que vivien en una situació de regularitat passin a un estat de vulnerabilitat, augmentant considerablement els casos de persones i famílies que atenem a la fundació, per tant animem a tots els corredors que surten habitualment a fer esport al seu municipi, que se sumin a la solidaritat i s'apuntin a la Cursa de la Cirera de Corbins», diu Torres.

Jordi Camats, regidor d'esports i membre de l'organització de la cursa, ha explicat que l'organització sortejarà entre tots els participants a l'edició d'enguany diferents obsequis. «Entre els diferents detalls que se sortejaran hi haurà cinc caixes de cirera de 2 kg donades per productors i empreses locals de Corbins que també s'han volgut sumar a la versió solidària d'enguany de la Cursa de la Cirera. Des de l'organització els volem donar les gràcies pel suport rebut», descriu Camats.


Comentaris

envia el comentari