Catalunya Diari

Corbins celebra aquest cap de setmana la Festa de la Poma

La festa començarà divendres a les 20.30 hores amb l'obra de teatre Tempo de la companyia Inhabitants
Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Arriba la XXXIV edició de la Festa de la Poma que se celebrarà a Corbins aquest cap de setmana, els dies 4, 5 i 6 d'octubre. La festa començarà divendres a les 20.30 hores amb l'obra de teatre Tempo de la companyia Inhabitants, una comèdia enèrgica que planteja un futur que no fa tanta gràcia... on set personatges de diferents èpoques de la història es troben atrapats en una mateixa sala.

 

Entre tots hauran de descobrir quina és la seva missió i per què són ells els encarregats de resoldre-la. Ara bé, el temps s'acaba. El dissabte, tindrà lloc l'acte central, la 34a edició de la festa de les cassoles, on es reuniran unes 600 persones i cada colla cuina i menja la seva cassola, tot amenitzat pel Grup Café Latino.

 

 

I diumenge continua la festa, amb esmorzar popular a la plaça de la Sardana, a continuació tirada de bitlles al parc del riu. I com no, l'associació de dones té preparada l'exposició 'Joguines i contes', que romandrà obert divendres a partir de les 19.30 i diumenge d'11.00 a 14.00 acompanyat del vermut matinal. Es tracta d'una exposició de joguines i contes antics que han deixat els veïns del poble.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari