Catalunya Diari

Corbins endega el procés de contractació d’un arquitecte/a

El ple municipal aprova acollir-se a l’ampliació de 7 anys del període d’amortització del préstec amb el FFEELLA

L’ajuntament de Corbins, un municipi de la comarca del Segrià, obre el procés de contractació d’un nou arquitecte/a municipal. L’oposició és per cobrir una plaça de funcionari interí per 7,5 hores setmanals.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!


Entre els requisits per poder accedir a aquesta plaça, hi ha que sigui llicenciat/da en arquitectura o de grau en arquitectura amb el màster universitari en aquesta mateixa especialitat. La data límit per poder presentar les sol·licituds és fins al 3 d’agost. Tota la informació per dur a terme els tràmits es pot trobar a la secció de notícies de la webcorbins.cat.

Corbins endega el procés de contractació d’un arquitecte/a. Imatge del 24 de juliol.
Corbins endega el procés de contractació d’un arquitecte/a | LleidaDiari.cat
 

Ple Municipal

D’altra banda, al ple que es va celebrar aquest dijous es va aprovar per unanimitat modificar les condicions financeres i del període d’amortització del préstec amb el Fons de Finançament a Entitats Locals (FFEELL). Així doncs, amb aquesta ampliació moratòria, que aprofita la mesura publicada l’1 de juliol pel Ministeri d’Hisenda «es redueix de forma significativa la càrrega financera al municipi, que amb la pandèmia ens ha impedit assolir els objectius de reducció de deute que sense el coronavirus, haguéssim aconseguit amb escreix», ha afirmat l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú.
 

D'altra banda, el ple també ha donat el vistiplau per unanimitat a l’expedient de contractació d’obres del projecte de rehabilitació dels camins del terme municipal, una mesura «que beneficia sobretot al teixit empresarial i agrari de la zona», ha assenyalat Verdú.
 

En clau social, la sessió plenària va aprovar l’adhesió a l’aliança Educació 360, la moció per la reparació i restitució de la memòria de les acusades de bruixeria –que registra casos al municipi- i una moció de suport al col·lectiu LGTBI.


Comentaris

envia el comentari