Catalunya Diari

Corbins col·labora un any més amb el 'Posa’t la gorra' d’Afanoc

El consistori se suma a la iniciativa 'Suma 20 pel càncer infantil' i es converteix en punt de venda

Un any més, l'Ajuntament de Corbins s'adhereix a la iniciativa 'Posa't la gorra' d'Afanoc, per la lluita contra el càncer infantil i d'adolescents. Amb la campanya "Suma 20 pel càncer infantil", el consistori ha adquirit 20 gorres que ha repartit entre els regidors i regidores i treballadors.

Com a novetat d'enguany i a causa de la demanda entre el veïnat, l'Ajuntament ha decidit ampliar la seva col·laboració i ser punt de venda per aquelles persones que vulguin sumar-se i solidaritzar-se amb la causa comprant aquestes gorres, que tenen un preu de 8 euros.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Altres malalties i afectacions segueixen presents malgrat la Covid

Per l'alcalde de la Vila, Jordi Verdú, aquest pas més de l'Ajuntament amb Afanoc «és per conscienciar que malgrat la covid-19, no hem d'oblidar que altres malalties i afectacions segueixen presents i necessiten la nostra solidaritat per lluitar-hi». En aquest sentit, Verdú ha destacat que «la investigació i la recerca han de ser cabdals en l'acció de govern i des de petits municipis com el nostre hem de disposar de tots els mecanismes per donar veu a entitats com Afanoc».


Comentaris

envia el comentari