Catalunya Diari

Corbins se suma a La Marató amb l'organització de multitud d'activitats

Des de concerts a jocs en família

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

Corbins vol solidaritzar-ze amb La Marató de TV3 i, un any més, ha organitzat una sèrie d'activitats que tenen com a prioritat fomentar la participació de la ciutadania en aquesta convocatòria.

En aquest sentit, els dies 29 i 30 de novembre, comencen amb la xerrada de les malalties minoritàries, per conscienciar a la població, i amb els 'Jocs solidaris', de les 16.00 hores a les 19.00 hores al pavelló municipal.

Una masterclass de kickboxing i una demostració de dansa urbana

Es tracta d'un conjunt d'activitats com (pinta cares, pescar peixos, tallers de cuina saludable de la mà de Nereu, cistella solidària, gol solidar, km solidaris, bitles ...). També es farà una masterclass de kickboxing i una demostració de dansa urbana a càrrec d'alguns nens de Corbins, tot acompanyat de xocolata amb melindros, cuinat per l'associació de jubilats i l'associació de puntaires.

El preu de l'entrada és pels menors de 15 anys 3 € i pels majors 5 €. Tot anirà destinat a la Marató

  

tindrà lloc una activitat nova a Corbins el 'Buscatroncs', per fer aquesta activitat les famílies pagaran 5 €

Un concert a càrrec de la coral CordeVeus de Corbins

El dia 21 de desembre hi haurà un concert a càrrec de la coral CordeVeus de Corbins, en el qual, es podran fer aportacions voluntàries per la Marató. Ja el dia 22, hi haurà una caminada i trotada nadalenca de 5 i 10 km organitzada per l'associació de corredores 5en5.

En acabar també ens esperarà un got de xocolata calenta i es podran fer aportacions per la Marató. Finalment, el 26 de desembre a les 10.00 hores al pavelló hi haurà el torneig de futbol sala, on també es faran aportacions per la Marató.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari