Catalunya Diari

Alcarràs confirma el primer cas positiu per coronavirus

L'alcalde explica que la millor opció per als ciutadans és seguir amb el confinament

El primer cas de Covid-19 a Alcarràs ha estat confirmat aquest passat diumenge al vespre per l'alcalde; qui ha indicat que per respecte a la família de la persona afectada, i a la deguda confidencialitat sanitària, no es coneixen més dades.

L'alcalde d'Alcarràs, Manel Ezquerra, ha assegurat que «és normal estar preocupats per la situació actual, però tots els serveis públics estem treballant per limitar l'expansió del virus i, sobretot, per protegir els col·lectius més vulnerables».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La millor forma de lluitar contra l'expansió del coronavirus és el confinament

L'alcalde ha insistit en el fet que, de moment, la millor forma de lluitar contra l'expansió del coronavirus és el confinament dels veïns i les veïnes de la vila en les seves llars. En aquest sentit ha recordat que cal evitar tota sortida si no és realment necessària, extremant les prevencions i seguint en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries. Davant d'aquesta situació l'Ajuntament demana a la ciutadania confiança i serenitat, ja que si seguim al peu de la lletra els consells de prevenció que marca el Departament de Salut, tot anirà bé.

Moren dues persones més a Lleida per coronavirus i detecten 14 nous positiu

El Departament de Salut confirma que en les últimes hores a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran han mort dues persones amb coronavirus SARS-CoV-2. També confirma 14 casos positius nous a la demarcació per coronavirus SARS-CoV-2. Actualment, 81 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2.

D'aquests casos: 45 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 35 dels quals estan estables a planta i 10 es troben a l'UCI, 18 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 16 de les quals estan estables a planta i 2 es troba a l'UCI, 6 persones estan ingressades en centres privats, 4 persones es troben ingressades a l'Espitau Val d'Aran, totes estables a planta, 6 casos estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta, 1 persona es troba ingressada a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estable a planta, 1 persona es troba ingressada a l'Hospital de Cerdanya estable a planta. Destacar que una de les persones que es trobava ingressada a l'UCI de l'HUAV ha passat a planta.


Comentaris

envia el comentari