Catalunya Diari

L'Associació Cambuleta recapta fons per a l'Hospital del Pallars

Amb els diners recaptats comprarà material sanitari com mascaretes o bates

Pla general de l'entrada de l'Hospital Comarcal del Pallars
Amb els diners recaptats comprarà material sanitari com mascaretes o bates | LleidaDiari.cat

L'Associació Cultural Cambuleta ha posat en marxa unacampanya solidària per recaptar fons per comprar material per l'Hospital Comarcal del Pallars arran de la crisi del coronavirus.

La iniciativa '1 like = 0,5 euros' demana a la gent que donin un m'agrada a la cançó 'Parla pallarès' del seu canal de Youtube i per cada m'agrada l'entitat aportarà 50 cèntims d'euro a la compra del material que el centre sanitari necessiti. La campanya, que es va iniciar el dissabte passat finalitzarà aquest divendres dia 3.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En quatre dies ja ha aconseguit més de 2.000 m'agrada

En quatre dies ja ha aconseguit, més de 2.000 m'agrada i l'Associació espera superar els 3.500 per poder comprar el màxim de material. Amb aquesta iniciativa Cambuleta vol aportar el seu gra de sorra per lluitar contra el coronavirus.

Joan Ordi, de l'Associació Cultural Cambuleta, ha explicat que han volgut ajudar a l'Hospital de referència dels dos Pallars portant la música a casa de tothom i ajudant a passar millor aquests dies de confinament. La durada de la campanya és solament una setmana donat que l'aportació de material es vol fer com més aviat millor.


Comentaris

envia el comentari