Catalunya Diari

La demanda al servei de tren de la línia Lleida-La Pobla ha baixat un 80% arran del coronavirus

FGC reduirà, a partir d'aquest dissabte, les freqüències a la meitat del que és habitual

Usuaris esperant a l'andana de l'estació del tren de la Pobla de Segur
FGC reduirà, a partir d'aquest dissabte, les freqüències a la meitat del que és habitual | LleidaDiari.cat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reestructurarà el servei de trens a la línia Lleida-La Pobla a partir d'aquest dissabte 21 de març per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus.

D'aquesta manera, reduirà a la meitat les freqüències, tot adequant l'oferta d'acord amb la demanda i a les indicacions rebudes per part de l'executiu respecte a l'obligació per part de la població de limitar la mobilitat si no és imprescindible. Pel que fa al comportament de la demanda a la línia Lleida-La Pobla, des de la setmana passada l'evolució ha estat clarament a la baixa, arribant a haver-hi un 83% menys de passatgers a la línia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La meitat dels autobusos habituals

Està previst que entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer circulin el 50% dels trens i entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur ho facin la meitat dels autobusos habituals, ja que en aquest darrer tram el servei no es pot fer en tren a conseqüència de les tasques de reparació que s'estan fent en una de les unitats arran de l'impacte amb un bloc de pedra durant el temporal Gloria.


Comentaris

envia el comentari