Catalunya Diari

Un brot de coronavirus afecta 21 usuaris de la residència de Balaguer

La Paeria ha subministrat bates i desinfectat l'exterior de l'equipament, que rep suport mèdic del CAP

Efectius de l'excèrcit a l'entrada de la residència d'Àger
L'UME ha desinfectat ja altres residències de la demarcació | LleidaDiari.cat

La residència Comtes d'Urgell de Balaguer ha sol·licitat una desinfecció interior davant un brot de coronavirus al centre que afecta 21 usuaris.

La Paeria de Balaguer ha tramitat aquesta petició, ja que no pot assumir-la amb personal propi i dilluns va rebre conformitat de què es faria per part del Departament d'Afers Socials i Salut. Els usuaris infectats amb covid-19 estan aïllats i també n'hi ha 5 més que ho estan per prevenció. Des de fa 10 dies la brigada municipal desinfecta l'exterior del centre i des del consistori s'ha facilitat bates. Així mateix, la residència rep suport mèdic del Centre d'Assistència Primària de la capital de la Noguera.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'UME desinfecta la residència de gent gran d'Àger on es va detectar un brot de coronavirus

Efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) de l'Exèrcit han dut a terme aquest dilluns treballs de desinfecció a la residència de gent gran d'Àger (Noguera) on es va detectar un brot de coronavirus, després de la petició que va fer l'Ajuntament.

A l'equipament, una vintena d'avis han donat positiu per la covid-19, els quals es troben aïllats en una part del centre, mentre un dels residents va morir fa uns dies a l'Hospital del Pallars de Tremp per coronavirus. Paral·lelament, membres del Grup Sanitari de l'Exèrcit de Terra s'han desplaçat a l'Aran a petició del Conselh Generau on també duran a terme tasques de desinfecció a la residència i a l'Espitau Val d'Aran, entre aquest dilluns i dimarts.

L'Exèrcit desinfecta una residència geriàtrica lleidatana per prevenir contagis

El Grup Sanitari de Saragossa de l'Exèrcit ha dut a terme aquest dissabte tasques de desinfecció de la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves de Sort, a petició de l'Ajuntament de la localitat. És la segona actuació que la unitat realitza a la demarcació de Lleida, després que aquest dimecres fumiguessin les instal·lacions del Centre Geriàtric del Pirineu, a la Pobla de Segur.


Comentaris

envia el comentari