Catalunya Diari

Comerços d'alimentació de la Seu d'Urgell reparteixen a domicili arran del coronavirus

El consistori de la capital alturgellenca difon un llistat amb els serveis i horaris d'una seixantena d'establiments

Imatge promocional que informa del llistat de comerços oberts a la ciutat
El consistori de la capital alturgellenca difon un llistat amb els serveis i horaris d'una seixantena d'establiments | LleidaDiari.cat

Una desena de botigues locals d'alimentació de la Seu d'Urgell han decidit oferir el servei a domicili als seus clients arran de les mesures preventives que s'estan adoptant per frenar l'expansió del coronavirus.

Tot i que bona part d'aquestes portaven puntualment la compra a casa en casos de necessitat, ara han apostat per fer extensiva aquesta opció. A totes elles cal sumar una altra desena que ja ho tenien en marxa anteriorment. Precisament, des de l'ajuntament de la capital alt urgellenca s'ha difós un llistat on hi figuren una seixantena d'establiments que estan oberts o presten algun tipus de servei. Entre ells, n'hi ha que han obert un canal per atendre encàrrecs per telèfon o WhatsApp i també diversos que fan horaris més reduïts.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Diversitat de comerços

El ventall de possibilitats que tenen els veïns de la Seu d'Urgell a l'hora de rebre una comanda a casa inclou diverses carnisseries i xarcuteries, forns i pastisseries, peixateries i fruiteries, així com una cadena de supermercats local i alguns establiments de restauració que, tot i estar tancats al públic, continuen prestant el servei de repartiment a domicili. A més, en alguns casos s'ha optat per fer un horari reduït de matí, en solidaritat amb la resta de botigues de la ciutat que han hagut d'abaixar la persiana arran de la declaració de l'estat d'alarma.

Pel que fa als comerços que ofereixen la possibilitat de fer una comanda i recollir-la posteriorment al local, n'hi ha diversos que han decidit obrir un nou canal de comunicació amb els clients via WhatsApp. De fet, des del consistori alt urgellenc es recomana fer ús d'aquesta opció, amb l'objectiu de minimitzar els contactes entre persones. En aquest sentit, recorden que és fonamental que tothom es quedi a casa i només surti en casos imprescindibles, ja que, asseguren, només es podrà parar la transmissió del virus si cadascú té un màxim de quatre contactes presencials al dia.


Comentaris

envia el comentari