Catalunya Diari

S'eleven a 12 els casos positius per coronavirus a la Val d'Aran

Els dos nous casos de covid-19 estan ingressats a l'Espitau de Vielha en situació estable

El Conselh Generau ha confirmat dos nous casos de coronavirus a l'Aran, els quals s'afegeixen als ja detectats fins ara a la Val i que sumen un total de 12.

Els nous positius es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran en situació estable i des de l'àrea d'atenció primària d'aquest centre sanitari es porta a terme el control de setanta persones aïllades als seus domicilis amb simptomatologia respiratòria.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Més ingressats al Pirineu lleidatà

Pel que fa a la resta del Pirineu, a l'Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, hi ha 16 casos ingressats, tots estables a planta. Mentrestant, una persona més es troba a la Fundació Sant Hospital (FSH) de la Seu d'Urgell, estable a planta, i una altra a l'Hospital de Cerdanya.

A l'hospital de la capital alturgellenca hi ha una altra persona ingressada pendent de resultat, segons ha indicat l'alcalde de la Seu d'Urgell i president de la FSH, Jordi Fàbrega. A més, en les darreres hores s'han traslladat dos pacients a Lleida i Andorra per empitjorament i una quarantena de persones estan confinades a casa seva.

Es confirmen 4 positius per coronavirus al geriàtric de la Pobla de Segur

Tres nous positius de coronavirus han estat confirmats aquest dilluns a la tarda a l'Hospital de Tremp. Es tracta de tres pacients del Centre Geriàtric de la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, segons han assenyalat a l'ACN fonts properes a la residència. Amb aquests tres nous positius ja són quatre les persones de la residència afectades pel covid-19. Els quatre pacients es troben estables. Això no obstant, al centre hi ha cinc residents amb simptomatologies als quals no se'ls ha fet la prova. Aquestes persones es troben estables i estaran aïllades durant dues setmanes a la mateixa residència.


Comentaris

envia el comentari