Catalunya Diari

Mestresses de casa d'Alcarràs lliuren a l'Ajuntament prop de 600 mascaretes

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell també en rep més de 1.600 elaborades per voluntaris de la població

Imatge d'una veïna d'Alcarràs amb una mascareta casolana
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell també en rep més de 1.600 elaborades per voluntaris de la població | LleidaDiari.cat

Una setantena de voluntàries de l'Associació de Mestresses de Casa d'Alcarràs (Segrià) ha posat a disposició de l'Ajuntament prop de 600 mascaretes fetes a mà amb llençols i roba en desús.

Es posaran a disposició del personal del comerç local, de la residència d'avis i, també, dels serveis sanitaris i d'emergència. De la mateixa manera, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut fins aquest dimecres al migdia 1.670 mascaretes casolanes elaborades a través de la iniciativa solidària @mascaretessolidarieslaseu per una seixantena de voluntaris, amb la col·laboració de l'empresa d'inserció laboral Nou Grapats. Es destinaran al personal d'establiments comercials, restauració a domicili i empreses de productes de primera necessitat de la localitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un equip de 70 voluntàries d'Alcarràs ha treballat durant tota aquesta setmana

Un equip de 70 voluntàries d'Alcarràs ha treballat durant tota aquesta setmana per elaborar manualment mascaretes per cobrir les necessitats d'aquest element d'autoprotecció que ha generat l'emergència sanitària del coronavirus. Les mascaretes han estat preparades als propis domicilis de les persones voluntàries a partir de llençols i roba usada cedits de manera altruista per entitats i particulars. En els pròxims dies, preveuen continuar fent-ne més per, un cop cobertes les necessitats d'Alcarràs, fer-ne arribar a altres municipis veïns.

D'altra banda, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut fins aquest dimecres al migdia 1.670 mascaretes casolanes que es destinaran al personal d'establiments comercials, restauració a domicili i empreses de productes de primera necessitat de la ciutat. Les mascaretes han estat elaborades per una seixantena de voluntaris a través de la iniciativa solidària @mascaretessolidarieslaseu, que es va posar en marxa a la capital alturgellenca. L'empresa d'inserció laboral Nou Grapats s'ha encarregat de netejar-les i esterilitzar-les. Des del consistori remarquen que aquestes mascaretes no estan homologades i, per tant, s'han de rentar diàriament a alta temperatura i fent servir lleixiu.


Comentaris

envia el comentari