Catalunya Diari

Mollerussa demana «extremar precaucions» en arribar ja als 10 casos positius

Cinc estan ingressats a l’Arnau i els altres cinc, confinats al seu domicili

Pla mitjà on es poden veure serveis de neteja desinfectant un carrer de Mollerussa
Mollerussa intensifica la neteja de la via pública amb productes desinfectants | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa fa una crida a la ciutadania perquè extremi precaucions i sigui responsable en el seguiment de les mesures de confinament establertes després de tenir confirmació per part de Salut d'un total de 10 casos positius a la ciutat, dels quals 5 es troben ingressats a l'hospital Arnau de Vilanova i la resta, al seu domicili en permanent contacte amb els serveis de control mèdic del CAP de Mollerussa.

Així s'ha constatat en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, on també s'ha posat en relleu l'increment durant el cap de setmana de les actes aixecades per part de la Policia Local des que va començar l'estat d'alarma el passat 15 de març i que són un total de 61.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'han aixecat un total de 51 actes des de divendres

En concret, des de divendres i fins aquest migdia s'han aixecat un total de 51 actes, que se sumen a les 10 denúncies comptabilitzades els primers dies. Per aquest motiu, es recorda a la ciutadania que cal quedar-se a casa i només sortir en aquells casos en què està permès com és anar a treballar, adquirir aliments i medicaments, rebre assistència als centres sanitaris, desplaçar-se a entitats financeres i atendre o tenir cura de menors d'edat, gent gran o persones vulnerables i animals domèstics.

Així mateix i per tal de facilitar la tasca de control als cossos de seguretat, es demana que des d'avui es porti a sobre, ja sigui al mòbil o bé imprès, el certifica autoresponsable de desplaçament que es pot descarregar digitalment aquí http://confinapp.gencat.cat/

  


Comentaris

envia el comentari