Catalunya Diari

Mollerussa sanciona 27 persones per no acomplir amb l'ordre de confinament

L’Ajuntament torna a demanar a la ciutadania perquè extremi les precaucions i que només surti de casa si és estrictament necessari

Cartell promocional del nou servei de Mollerussa
La policia local de Mollerussa sanciona persones per no respectar el confinament | LleidaDiari.cat

La Policia Local de Mollerussa ha aixecat entre divendres i dissabte un total de 27 actes per incomplir les mesures de confinament domiciliari establertes en el marc de l'estat d'alarma per la crisi sanitària pel coronavirus.

Per això, des de l'Ajuntament es fa una crida a la ciutadania perquè extremi les precaucions i només surti de casa en aquells casos en què està justificat. També es recorda que a partir de demà, des del departament d'Interior es recomana que les persones que hagin de sortir de casa portin un certificat autoresponsable de desplaçament per tal de facilitar la feina als cossos de seguretat. Interior posa a disposició diferents formats per descarregar-lo aquí:

  

El servei Ajude(M)ollerussa

Així mateix, l'Ajuntament de Mollerussa va activar fa una setmana el servei Ajude(M)ollerussa amb l'objectiu de prestar ajuda al col·lectiu de persones vulnerables davant l'estat d'emergència i alhora coordinar totes les iniciatives de voluntariat per prestar aquesta ajuda. Més de 30 persones ja han demanat ajuda a través del telèfon d'atenció directa, 676 289 571 i una trentena més s'han ofert com a voluntaris.


Comentaris

envia el comentari