Catalunya Diari

Regidors lleidatans renuncien a la seva assignació durant l'estat d'alarma

Volen solidaritzar-se així amb els autònoms, treballadors i Pimes que han vist reduïts els seus ingressos

Imatge de la darrera sessió de la junta d govern de l'Ajuntament d'Agramunt
Volen solidaritzar-se així amb els autònoms, treballadors i Pimes que han vist reduïts els seus ingressos | LleidaDiari.cat

Els regidors de l'Ajuntament d'Agramunt (Urgell), tant del govern com de l'oposició, han decidit renunciar a la seva assignació com a edils mentre duri l'estat d'alarma pel coronavirus.

Amb aquesta mesura, que es va adoptar a proposta de l'equip de govern d'ERC i a la qual també s'han sumat els regidors de Junts per Agramunt,, volen solidaritzar-se «amb tots els autònoms, treballadors i Pimes que s'han vist afectats per la pandèmia de la covid-19» i que «han vist reduïts els seus ingressos per no poder treballar amb normalitat».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'aplicarà des del 13 de març i fins que finalitzi l'estat d'alarma

La iniciativa s'aprovarà en la pròxima junta de govern i s'aplicarà des del 13 de març i fins que finalitzi l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol. Des de l'inici de l'emergència sanitària, l'Ajuntament d'Agramunt treballa per mantenir la normalitat i aconseguir tots els recursos i mesures necessàries per disminuir l'impacte econòmic i social provocat pel coronavirus.

En aquest sentit, el consistori ha adoptat algunes mesures per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus a les famílies agramuntines com la d'ajornar els pagaments d'impostos i taxes municipals, decisió que es va prendre en la darrera junta de govern celebrada telemàticament.


Comentaris

envia el comentari