Catalunya Diari

Sort planteja activitats per fer a casa a través de la seva pàgina web

L'apartat 'Pallaresos a casa' està pensat per fer més fàcil el confinament als domicilis pel coronavirus

Imatge de la pàgina web de l'Ajuntament de Sort amb les activitats proposades
L'apartat 'Pallaresos a casa' està pensat per fer més fàcil el confinament als domicilis pel coronavirus | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Sort ha creat la secció 'Pallaresos a casa' per fer l'estada a casa dels joves i les famílies amb nens més fàcil arran del confinament pel coronavirus. Diàriament, a la pàgina web de l'Ajuntament, dins la secció 'Pallaresos a casa' hi van penjant una activitat per fer als domicilis.

La primera que van proposar dilluns va ser un torneig d'escacs en línia. Per aquest dimarts proposen la creació d'un rap en pallarès. Aquesta activitat s'ha programat amb motiu del dia de la poesia catalana a Internet. Mentre duri el confinament pel coronavirus s'anirà plantejant una activitat diària relacionada amb les xarxes socials, l'experimentació, la cuina o activitats més físiques.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Salut confirma 2 primers casos positius de coronavirus a Tàrrega

El Departament de Salut ha confirmat a l'Ajuntament de Tàrrega la detecció dels dos primers casos positius de coronavirus a la ciutat. Es tracta de dues persones grans, amb pronòstic lleu, que es troben confinades a casa seva. Són un home i una dona septuagenaris que havien realitzat dies enrere un viatge de l'Imserso a Benidorm.

No són casos de transmissió comunitària. És a dir, el contagi es va produir fora de Tàrrega. Els professionals sanitaris supervisen aquest confinament i no es requereix ingrés hospitalari. L'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ja ha comunicat els dos casos al comitè d'emergència creat a Tàrrega arran de la pandèmia del coronavirus i ha manifestat que se'n farà un seguiment acurat. L'alcaldessa també fa una crida a la serenor i a un confinament domiciliari responsable per evitar la propagació del coronavirus.

La circulació només és permesa per anar i tornar de la feina

En aquest sentit, ha recordat que la Policia Local de Tàrrega vetlla des de la mitjanit del passat dissabte pel compliment de les restriccions de mobilitat a la via pública. La circulació només és permesa per anar i tornar de la feina sempre que no sigui possible aplicar el teletreball; anar i tornar de centres sanitaris; fer la compra de productes bàsics; o atendre persones vulnerables. L'alcaldessa també recomana seguir les comunicacions oficials que l'Ajuntament de Tàrrega emet mitjançant les seves xarxes socials; el web i l'APP municipal; i l'emissora municipal Ràdio Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari